15. september 2019
Birthe Kjær indtager Friluftscenen i Sørbymagle sammen med sit ni mand store Feel Good Band.
Birthe Kjær indtager Friluftscenen i Sørbymagle sammen med sit ni mand store Feel Good Band.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Birthe Kjær lukker årets Sørby Marked

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Birthe Kjær lukker årets Sørby Marked
Slagelse - 12. april 2019 kl. 17:23
Af Arne Svendsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er virkelig tale om en søndag i de levende dansktop-legenders tegn, når både Birthe Kjær og Dario Campeotto gæster Sørby Marked søndag 2. juni.

- Birthe Kjær er uden tvivl dansktoppens ukronede dronning, og vi glæder os helt vildt til, at hun indtager Friluftscenen sammen med sit ni mand store Feel Good Band, siger Martin W. Hansen, der er formand for underholdningsudvalget i SIF-Venner, som står bag Sørby Marked.

Birthe Kjær har været med siden 1968 og har sammen med sit band opnået kultstatus på den danske musikscene med klassikere som »Sommer og sol«, »Arrivederci Franz«, »Vi maler byen rød« og mange mange andre.

- Det betyder dog ikke, at hun hviler på laurbærrene. Birthe Kjær modtog prisen for Bedste kvindelige Dansktopsanger ved Dansktop Prisen 2016, Bedste Koncertnavn i 2017 og ikke mindst Ærespris 2017 for et langt professionelt virke i branchen. Ligesom det i år blev til titlen som Årets Kvindelige Dansktop Solist og Årets Dansktop Live Navn, fortæller underholdningsformanden.

Birthe Kjær er dog ikke den eneste levende legende, der underholder på markedspladsen søndag den 2. juni.

Traditionen tro står søndag eftermiddag i dansktoppens tegn ved Schlager-søndag i Danseteltet, hvor Klaus & Servants er husorkester.

- Denne gang har Klaus og drengene selskab af Dario Campeotto, der i begyndelsen af februar fyldte 80 år, men stadig har sit velkendte glimt i øjet og er still going strong, lover Martin W. Hansen.

Frontmanden i Klaus & Servants, Klaus Strand-Holm, har desuden selskab af sin bedre halvdel, som vil stå i spidsen for musikquizzen »Tip et hit«, hvor publikum kan vinde diverse præmier.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk