19. august 2019
Den kommende butik bliver otte en halv meter høj med hvid betonfacade og masser af glas. Byggeriet begynder i løbet af foråret.
gallery icon

Se billedserie

Den kommende butik bliver otte en halv meter høj med hvid betonfacade og masser af glas. Byggeriet begynder i løbet af foråret.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Biltema åbner i Slagelse om et år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Biltema åbner i Slagelse om et år
Opdateret 13. januar 2015 kl. 14:25
Slagelse - 12. januar 2015 kl. 06:43
Af Christina Kabel og Per Vagnsø
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Med forventet byggestart når det bliver forår og planlagt åbning omkring næste årsskifte, er den svenske Biltema-kæde på vej til at åbne sin ottende butik i Danmark på Japanvej i Slagelse. Her skal en 15.000 kvadratmeter stor grund rumme en butik på 4000 kvadratmeter og en parkeringsplads til 170-180 biler. Forude venter dermed også godt 30 nye arbejdspladser.

- Slagelse er en attraktiv handelsby med en købekraft, som er større end indbyggertallet egentligt berettiger til, fordi byen tiltrækker kunder fra et stort opland. Og omfartsvejen og den nye motorvejstilkørsel gør, at Slagelse lige pludselig er kommet i spil igen som detailhandelsby, siger Jan Riis Nielsen, direktør i totalentreprenørfirmaet Daugaard Pedersen, der har undersøgt markedet og fundet frem til de steder, hvor det er mest attraktivt for Biltema at bygge nye butikker.

LÆS mere i Sjællandske

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk