24. maj 2019
»Den lille rødhætte« blev spist men kom ud af ulvens mave igen. Foto: Per Christensen
gallery icon

Se billedserie

»Den lille rødhætte« blev spist men kom ud af ulvens mave igen. Foto: Per Christensen
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billedserie: Elever festede på eventyrlig vis

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billedserie: Elever festede på eventyrlig vis
Slagelse - 08. februar 2019 kl. 09:21
Af Per Vagnsø
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Eleverne på Stillinge Skole har fået ryddet op i en stribe gode, gamle eventyr. Det foregik på scenen i Stillingehallen ved skolefesten i aftes, hvor omkring 800 tilskuere så »Der var engang«, som eleverne på 6. årgang selv havde skrevet og opførte med assistance fra elever helt ned til børnehaveklassen.

Allerede om formiddagen var der godt fyldt op i hallen med blandt andet bedsteforældre, der skulle se forestilllingen, som elever fra de mindste klasser også var involveret i med forskellige, praktiske opgaver.

Det var så sandelig heller ikke kun skuespil, der blev præsteret, for det var noget af et udstyrsstykke med en masse effekter i form af såvel billeder som lyd.

I en tid, hvor skolebøger næsten er fortid, havde eleverne sat fokus på vores digitale tid. De ville have styr på de gamle eventyr, som gik over scenen, og som blev anskueliggjort via fysiske eventyrbøger så store som børn.

Her var både »Den lille rødhætte«, sip sippernip sip sirum sip og skrat skratterat skrat skrirum skrat fra »Der var engang en konge« og en masse andre eventyr-figurer, som blev serveret flot og pakket ind i musik. For eksempel »Det er vores bryllupsdag i dag«, når prinser og prinsesser bliver gift og begynder at leve lykkeligt til deres dages ende.

En hacker dukkede også op midt i det hele, for sådan en mente børnene, hører til i vore dage.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk