23. oktober 2018
Varehuschef Jakob Larsen på det sted, hvor den nye tilbygning på 1000 kvadratmeter skal placeres. Udbygningen betyder ikke færre parkeringspladser. Foto: Anders Ole Olsen
gallery icon

Se billedserie

Varehuschef Jakob Larsen på det sted, hvor den nye tilbygning på 1000 kvadratmeter skal placeres. Udbygningen betyder ikke færre parkeringspladser. Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bilka ind i fremtiden for 60 mio. kr.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bilka ind i fremtiden for 60 mio. kr.
Slagelse - 08. januar 2018 kl. 08:05
Af Arne Svendsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

»Bilka future« hedder den store plan, som den store dagligvarekoncern har gang i landet over, og i Slagelse investeres der hele 60 millioner kroner i at få en større og mere tidssvarende butik. Den største investering i varehuset på Idagårdsvej nogensinde.

- Fantastisk at være en del af, siger Jakob Larsen, der siden marts sidste år har været varehuschef i Slagelse.

Han kan konstatere, at den første del af projektet med etablering af ny bagerafdeling og ny delikatesseafdeling med blandt andet fisk og ost, er blevet taget godt imod at kunderne.

- Vi kan allerede se det på salgstallene, siger Jakob Larsen, der oplyser at de nye afdeling har medført fem-seks nyansættelser oveni den stab på omkring 400, som er tilknyttet det store varehus.

En helt ny vinafdeling har også set dagens lys, og i de kommende måneder frem til påske vil den resterende del af butikken blive lavet helt om.

- Alt bliver skiftet, herunder også lyset i loftet, hvilket i øvrigt vil give en stor energibesparelse. Gulvet bevares, men gangene gøres bredere, så kunderne får mere plads. Og som noget nyt får vi også en sushibar i butikken, fortæller Jakob Larsen.

I dag har Bilka en butik på 8000 kvadratmeter, men efter påske bygges der 1000 kvadratmeter til.

Det betyder, at den nuværende kasselinje og indgangspartiet rykkes længere ud mod parkeringspladsen.

I tilbygningen bliver der plads til bager og ny quick-food med blandt andet brød og kager, burgerbaren Carl's Junior og et nyt apotek. Optikeren Louis Nielsen, der i byggeperioden etablerer sig i en pavillon på parkeringspladsen, fortsætter også med at være til stede.

- Hvilket apotek der er tale om, ved jeg endnu ikke, men det er jo interessant for os at få et apotek, da det kan være med til at tiltrække flere kunder, siger Jakob Larsen.

Hele ombygningen vil foregå mens der er kunder i butikken, som jo er åben fra klokken seks til 24 dagligt.

Planen er at alt skal være klar 1. juni, hvor der er indvielsesfest.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk