4. august 2021
Ved 13.30-tiden blev bilen lokaliseret og hevet op ad havnen næsten nøjagig på det sted, hvor den med stor hastighed var kørt i havnen. Foto: Helge Wedel
gallery icon

Se billedserie

Ved 13.30-tiden blev bilen lokaliseret og hevet op ad havnen næsten nøjagig på det sted, hvor den med stor hastighed var kørt i havnen. Foto: Helge Wedel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bil fundet på bunden af havn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bil fundet på bunden af havn

Ved 13.30- tiden fredag lykkedes det en dykker fra Falck og en følgebåd at få lokaliseret en lille personbil på bunden af Korsør Havn.

Opdateret 19. juni 2020 kl. 14:13
Slagelse - 19. juni 2020 kl. 12:51
Af Helge Wedel

Eftersøgningen af bilen havde stået på i flere timer, men for langt fra det sted, hvor bilen blev fundet. Dykkeren fortæller til Sjællandske, at der længe blev søgt over ved Føtex-kajen, da videoptagelser viste, at den flød den vej, da den med høj hastighed kørte ud over kajkanten på modsatte side, hvor der ligger en hvid bygning ved siden Halsskovbroen.

arrow Læs også: 40-årig døde i havnen
40-årig drev livløs

Ifølge Sjællandskes kilder blev bilen benyttet i sidste uge af den 40-årige mand, der kom livløs drivende i den udadgående strøm, og blev opdaget af lystfiskere ved Kabeldepotet torsdag aften den 11. juni ved 22-tiden. Trods genoplivningsforsøg i en time stod mandens liv ikke til at redde. Manden boede ifølge politiet i hovedstadsområdet, mens andre kilder oplyser til Sjællandske, at han arbejdede i Slagelse.

Forrude og bagrude smadret

Ifølge dykkeren var bilens forrude smadret, da han fandt den. Dørene var lukket, men vinduet i førersiden stod åbent. Også bagruden var smadret.

- Hvordan er han kommet ud ad bilen?

- Pas, lyder det fra dykkeren.

Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk