24. november 2017
Det var en golfbil af denne type, der aldrig blev leveret, ligesom pengene heller ikke blev betalt tilbage af Kim (Tjæreby) Kristiansens firma Dkelcar ApS.
gallery icon

Se billedserie

Det var en golfbil af denne type, der aldrig blev leveret, ligesom pengene heller ikke blev betalt tilbage af Kim (Tjæreby) Kristiansens firma Dkelcar ApS.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Betalte 47.000 kr. for ny golfbil men fik den aldrig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Betalte 47.000 kr. for ny golfbil men fik den aldrig
Slagelse - 04. juli 2017 kl. 06:32
Af Helge Wedel
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tidligere fiskeeksportør Knud Søndergaard i Hvide Sande er for første gang i sit liv blevet snydt. Han advarer mod Kim (Tjæreby) Kristiansen, der er konkurs med Korsør-firmaet Dkelcar ApS.

arrow Læs også: Stor oprydning efter golfbilkonkurs

»Han er en svindler og bedrager, der skal advares imod«.

Sådan lyder forklaringen fra den 72-årige tidligere fiskeeksportør i Hvide Sande Knud Søndergaard, når han skal forklare, hvorfor han nu står frem i Sjællandske og fortæller historien om, hvordan han efter alt at dømme har mistet 47.000 kroner til Kim Kristiansen - bedre kendt som Kim Tjæreby, hvis firma Dkelcar ApS den 6. juni blev taget under konkursbehandling efter begæring fra Skat på grund af manglende betaling af skat og afgifter. De 47.000 kroner mistede Knud Søndergaard dog længe før konkursbehandlingen blev en realitet. Han indbetalte nemlig pengene den 15. marts. Lige siden har han forgæves søgt at få Kim Kristiansen til at levere golfbilen eller betale ham pengene tilbage. Han har meldt Kim Kristiansen til politiet for bedrageri.

Sjællandske fik mandag kontakt til Kim Kristiansen, der ikke mener, at han er en svindler og bedrager.

Han fortæller, at han er sygemeldt efter indlæggelse med en hjerneblødning.

- Knud Søndergaard skal nok få sin bil, men jeg har været indlagt med blodprop i hjernen. Derfor har jeg forbud mod at arbejde frem til næste mandag. Du kan ringe til Anders hos »De grønne arbejdsbiler«. De har overtaget vores licenser, ligesom jeg skal arbejde hos dem som salgschef, siger Kim Kristiansen til Sjællandske.

Anders med efternavnet Piil Christensen kan dog ikke bekræfte, at der er en golfbil på vej til Hvide Sande, men henviser i stedet Knud Søndergaard til kurator i konkursboet.

Anders Piil Christensen oplyser, at der er stiftet et nyt selskab, som har overtaget licenserne efter Dkelcar. Han ser et godt potentiale i salg af golfbiler.

- Skal Kim Kristiansen være salgschef i det nye selskab?

Sådan ser set ud lige nu, men foreløbig er han jo sygemeldt, siger Anders Piil Christensen.

arrow Korsør-firma på vej mod konkurs
09. juni 2017 kl. 06:49 Opdateret: kl. 16:11
LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.
Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk