19. november 2017
I en lille tilbygning til parcelhuset på Violvej i Svenstrup har 37-årige Mia Stenbjerg både kontor og plads til lager og til at pakke og ekspedere ordrerne fra www.baby2care.dk Foto: Helge Wedel
gallery icon

Se billedserie

I en lille tilbygning til parcelhuset på Violvej i Svenstrup har 37-årige Mia Stenbjerg både kontor og plads til lager og til at pakke og ekspedere ordrerne fra www.baby2care.dk Foto: Helge Wedel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Besvær gjorde Mia selvstændig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Besvær gjorde Mia selvstændig
Slagelse - 12. september 2017 kl. 08:44
Af Helge Wedel
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der hører mange ingredienser til en dåbsfest. Og hvilken forretning håndterer dem alle?

Ikke rigtig nogen måtte 37-årige Mia Stenbjerg konstatere, da hun skulle døbe og holde fest for sin i dag snart to-årige søn Noah.

- Jeg tænkte, at det da måtte kunne gøres meget nemmere, hvis man samlede det hele et sted i en barnedåbspakke, for småbørnsforældre har jo rigeligt at bruge tiden på, siger Mia Stenbjerg.

Sjællandske besøger hende i privaten på Violvej i Svenstrup ved Korsør, hvorfra iværksætter-virksomheden drives fra en lille tilbygning til parcelhuset, hvor der både er kontor, lager- og pakkeplads til ekspedition af ordrerne, som kunderne afgiver på hjemmesiden www.baby2care.dk

Ros til erhvervscenter

Ifølge Mia Stenbjerg er det uhyre nemt at etablere egen virksomhed og få sig et cvr-nummer.

- Det er beslutningen om at gøre det, der er udfordringen og det svære. Jeg brugte rigtig mange måneder på at tænke min idé igennem. Ofte stod jeg op om natten og skrev ned, når jeg fik nye ideer, siger Mia Stenbjerg. Hun retter en stor ros til Slagelse Erhvervscenter, hvor hun fik professionel og god hjælp til at turde tage springet ind i de selvstændiges rækker.

- Jeg kan varmt anbefale alle med en iværksætterdrøm til at bruge 1250 kroner på det iværksætterkursus, som Slagelse Erhvervscenter udbyder, siger Mia Stenbjerg.

Sammen med 23 andre gennemgik hun kursets otte moduler, hvorefter hun følte sig rigtig godt klædt på til at åbne egen virksomhed.

- Det var især godt, at andre iværksættere kom og fortalte os, hvordan de havde klaret sig, og hvor vigtigt det er, at du går 100 procent ind i dit projekt, siger Mia Stenbjerg.

Lykkettallet er 7

Foruden kurset har Mia Stenbjerg brugt godt 40.000 kroner på at få professionelle webdesignere til at opsætte hjemmesiden.

- Kvalitet betyder meget for mig, så derfor skal hjemmesiden også bare være god og fungerer optimalt for kunderne, siger Mia Stenbjerg.

Hendes lykketal er 7, så hjemmesiden åbnede hun den 7.7-2017. Siden er det ifølge hende gået godt med masser at positive reaktioner på, at hun med dåbspakken har skabt noget både unikt og brugbart.

Endelig glæder hun sig over, at hun selv bestemmer, hvornår og hvordan hun vil bruge de mange timer på forretningen.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.
Like os på facebook

Tip os

Del din historie eller billeder

Send en e-mail til:
sndk@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk