20. september 2019
71-årige Bente Cilleborg er klar til nyt kioskeventyr. Her med pris udløst af hendes kamp for genåbning af toilet på Korsør Station. Foto: Helge Wedel
gallery icon

Se billedserie

71-årige Bente Cilleborg er klar til nyt kioskeventyr. Her med pris udløst af hendes kamp for genåbning af toilet på Korsør Station. Foto: Helge Wedel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bente med ny kiosk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bente med ny kiosk
Slagelse - 23. marts 2019 kl. 06:43
Af Helge Wedel
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Bente Cilleborg har sagt ja til at genåbne kiosk på idyllisk havn, hvor hun bor i campingvogn ved siden af.

Knapt var afskedsreceptionen i anledning af 71-årige Bente Cilleborgs salg af og farvel til kiosk Nødsporet på Korsør Station overstået, før hun kaster sig over et nyt kioskeventyr.

- Frisko spurgte mig, om jeg ville genåbne kiosken på Fjællebroen Havn ved Fåborg på Sydfyn. Jeg har været der ovre et par gange, og der er bare så idyllisk, så jeg har sagt ja. Jeg åbner den fra påske, siger Bente Cilleborg til Sjællandske.

Bag sig har Bente Cilleborg redning af kiosken på Korsør Station, da DSB lukkede den. Herefter genåbning af toilettet på stationen, da DSB lukkede det. En kamp der gjorde hende næsten landskendt.

Næsten landskendt var også kiosken på Fjællebroen Havn, hvor mange både kørte og sejlede til for at nyde Danmarks største isvafler. Kiosken har været lukket de seneste par år, men får nu nyt liv af ildsjælen fra Korsør, der har fået lov til at bo i campingvogn ved siden af Fjællebroen Havnekiosk, som bliver navnet.

- Jeg er lovet et kursus i de hjemmelavede isvafler. Men jeg vil også sælge grillkyllinger og ribbensandwich, siger Bente Cilleborg, der får hjælp af sin søn til at udfylde de mange timers åbningstid i sommerhalvåret.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk