4. juli 2020
27-årig og tidligere dømt voldsmand plus en et år ældre kvinde skal for retten onsdag. Førstnævnte er tidligere dømt for hærværk hos en bilforhandler i Slagelse.
27-årig og tidligere dømt voldsmand plus en et år ældre kvinde skal for retten onsdag. Førstnævnte er tidligere dømt for hærværk hos en bilforhandler i Slagelse.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Begik vold en måned efter dom: Truede og tævede offer i lejlighed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Begik vold en måned efter dom: Truede og tævede offer i lejlighed
Slagelse - 28. januar 2020 kl. 08:00
Af Carsten Lysdal
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

27-årig og, vil flere nok sige, galsindet mand blev i marts sidste år dømt for hærværk mod en række biler hos en forhandler i Slagelse og sendt i spjældet i 40 dage.

arrow Læs også: 23-årig dømt for at gå amok: - Jeg sprætter din far op

Han og en kammerat, der modsat fik fire måneders fængsel, blev i september 2018 så forbitrede over at have lejet en bil, der på vej igennem Tyskland havarerede, at de for i flint og bogstaveligste forstand lod vreden eksplodere, da de endelig kom til Danmark i en taxa, som forhandler og udlejer af naturlige årsager havde indvilget i at betale.

Raseriet indebar trusler samt tramp og spark på tage af flere biler. Og tilsyneladende har den i dag 27-årige mand ikke fået styr på sin vrede, kan det konstateres ud fra det anklageskrift, der onsdag sender ham endnu en tur for Retten i Næstved.

Her sidder han tiltalt for husfredskrænkelse, grov vold og trusler, fordi han ifølge anklagemyndigheden ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi kort og godt har gennemtævet en forurettet mand i en lejlighed i Korsør.

Den 1. maj 2019 - blot en måned efter dommen, han fik for hærværk - brød eller sparkede han en dør op hos beboeren på en indtil videre hemmeligholdt adresse. Her gik den 27-årige, der desuden er dømt tidligere for forsætligt legemsangreb, amok.

Ifølge anklageskriftet slog han sit offer, bankede vedkommende i ansigtet med et kosteskaft af aluminium, hvilket resulterede i brud omkring ansigtets øjenhule og kæbehule, og truede ham med en kniv.

- Skal jeg stikke dig ned, lød truslen, der blev akkompagneret af en medtiltalt, råbende, 28-årig kvinde, der ifølge politiet var med i lejligheden og på den måde medvirkede passivt til overfaldet.

Den tiltalte voldsmand anklages desuden for flere gange i løbet af 2018 at have kørt bil, mens han var påvirket af eksempelvis ecstasy, også kaldet MDMA, samt THC. Tilmed var han ikke i besiddelse af et kørekort.

arrow 40 dages fængsel for at smadre biler i raseri
04. april 2019 kl. 05:52 Opdateret: kl. 15:45
arrow Smadrede biler hos forhandler i raseri
18. marts 2019 kl. 06:10 Opdateret: kl. 15:08
Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk