6. august 2021
Banko-koncentration mellem generationer. Foto: Per Vagnsø
gallery icon

Se billedserie

Banko-koncentration mellem generationer. Foto: Per Vagnsø
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Banko over generationskløften

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Banko over generationskløften
Slagelse - 14. december 2018 kl. 09:18

Børnene i 1. klasse på Hvilebjergskolen i Sørbymagle ved Slagelse var oppe imod nogle garvede bankospillere, da klassen i går havde besøg af beboere og personale fra Plejecenter Skovvang.

Opråberen måtte indimellem tysse lidt på foramlingen, og det var ikke gæsterne, der havde svært ved at holde koncentrationen om pladerne og numrene.

Flere af plejehjemsbeboerne bemærkede da også, at det var en hel del anderledes at være på en skole nu, end da det var aktuelt for dem.

- Man holdt mund i skolen. Ellers fik man med kæppen, fik en eftersidning eller blev sendt uden for døren. Jeg tror, de har det bedre i dag, sagde Annelise Akkoyun, da spillet var ovre og præmierne i form af julekort lavet af eleverne delt ud.

Inden bankospillet havde børnene disket op med hjemmebag, der var musik og sang, og det var ikke første gang, skolen og plejecentret så at sige mødte hinanden.

I efteråret var klassen på læringsbesøg, som det hedder, på plejecentret, hvor børnene hørte om noget af arbejdet for ergoterapeuter, social- og sundhedsassistenter og en plejecenterleder.

Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk