18. oktober 2019
Sydbank lukker hæveautomaten i Kirke Stillinge på næste torsdag. Nærmeste automat er dermed Sydbanks afdeling i Slagelse (billedet) - eller i Korsør. Ingen andre pengeinstitutter har hæveautomater i Kirke Stillinge-området.
gallery icon

Se billedserie

Sydbank lukker hæveautomaten i Kirke Stillinge på næste torsdag. Nærmeste automat er dermed Sydbanks afdeling i Slagelse (billedet) - eller i Korsør. Ingen andre pengeinstitutter har hæveautomater i Kirke Stillinge-området.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bank står fast trods massive protester: Hæveautomat skal fjernes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bank står fast trods massive protester: Hæveautomat skal fjernes
Slagelse - 15. maj 2019 kl. 19:11
Af Kim Brandt
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Sydbank har besluttet at nedtage pengeautomaten i Kirke Stillinge. Det skyldes helt enkelt, at automaten ikke bliver brugt nok.

arrow Læs også: Dagli'Brugsen tilbyder Sydbank gratis husleje

Det siger afdelingsleder i Sydbanks Slagelse-afdeling, Bitten Dahl Carstensen, til Sjællandske.

Avisen kunne i tirsdagsavisen fortælle, at der indtil videre er indsamlet over 600 protestunderskrifter i Kirke Stillinge mod lukningen. Det er Dagli'Brugsen, hvis bygning automaten også er placeret på, som har taget initiativ til underskriftindsamlingen.

- Jeg kan selvfølgelig godt forstå, at folk er rigtig kede af det her. Og vi har da også lyttet til de lokale protester, vi har mødt. Men vi indretter jo bankens tilbud efter kundernes behov. Og når automaten ikke bliver brugt nok - og i øvrigt ikke bliver brugt af bankens egne kunder, ja så er det desværre ikke forsvarligt at beholde den, siger afdelingslederen.

- Vi må bare konstatere, at vi har et ret stort underskud på automaten hver måned. Hvem det helt konkret er, som har truffet beslutningen, ved jeg ikke. Men det er bankens økonomiafdeling, som ud fra en samlet vurdering træffer den slags beslutninger, siger afdelingslederen.

Da Sjællandske besøgte Kirke Stillinge forleden, mødte vi en kunde, som boede i Slagelse, men som hellere ville hæve penge i Kirke Stillinge - blandt andet fordi det var svært at parkere ved banken i Slagelse.

- Vi har faktisk omkring 20 parkeringspladser i kælderen under banken, så det er nemt at komme til automaten her, siger afdelingslederen.

Men for beboerne i Kirke Stillinge er det en ringe trøst. Der er også derfor, at de med underskriftindsamlingen prøver at få Sydbank til at ændre deres beslutning om at lukke automaten - ganske som det lykkedes dem for fire år siden, da automaten også var lukningstruet.

- Men der er sket rigtig meget på området de sidste fire år. Der er altså færre og færre, som bruger kontanter i dag, og det er så det, vi nu tager konsekvensen af, siger hun.

De mange protestunderskifter bliver afleveret hos Sydbank i Slagelse torsdag.

arrow 600 borgere protesterer mod lukning af hæveautomat
14. maj 2019 kl. 06:30 Opdateret: kl. 16:32

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk