29. marts 2020
Mejsners bagerbrand lever videre, trods manden bag - Dan Mejsner - er blevet købt ud grundet personlig konkurs.
Mejsners bagerbrand lever videre, trods manden bag - Dan Mejsner - er blevet købt ud grundet personlig konkurs.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bagerbutikker lever videre trods konkurs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bagerbutikker lever videre trods konkurs
Slagelse - 20. januar 2018 kl. 08:30
Af Carsten Lysdal
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

25-årige Dan Mejsner har kastet håndklædet i ringen. Han er blevet købt ud af sit livsværk grundet truende personlig konkurs. Har har flere gange i 2017, i skikkelse af rekonstruktioner, forsøgt at forbedre driften i virksomheden. Og at han nu er endt på den personlige fallits rand, kan ifølge hovedpersonen tilskrives café-eventyret i Næstved. Til dels.

arrow Læs også: Krav for millioner truer selskab bag bagerbutikker

- Caféen kørte ikke godt og skulle stabiliseres, og det har jeg ikke været god nok til. Det har kostet mig rigtig mange penge, og nu kan jeg ikke mere, forklarer Dan Mejsner, der er glad for, at nye ejere vil køre bagersuccesen videre.

Om det også kommer til at gælde for caféen, vil fremtiden vise. Som udgangspunkt er den ikke en del af visionerne, oplyser de nye ejere, som Sjællandske har været i kontakt med.

De nye ejere, som har købt rettighederne til Mejsners navn, har dog generelt ingen tanker om at skrue ned for bagervirket.

De ønsker indtil videre at være anonyme grundet konkurssagen, men siger til Sjællandske, at man eksempelvis udvider med en butik. Egnens største vel at mærke i den røde stationsbygning på Sdr. Stationsvej i Slagelse.

Ombygningen af den del af bygningen, der ligger modsat 7/11-kiosken, begynder i februar.

Selskabet har formelt overtaget driften af Mejsners Bageri, Konditor og Catering den 1. januar. Samme selskab ejede i forvejen butikkerne i Glumsø og Korsør.

Det oplyses også, at det var en fejl, da både bageri og butik i Priorgade i Slagelse blev udbudt til leje for et par måneder siden. Det er nemlig kun bageriet, der lukker ned. Butikken lever videre, bekræfter ejerkredsen, som indtil videre vil flytte de bagende ansatte til Glumsø, indtil et nyt, stort bageri står klar et sted mellem Slagelse og Næstved. Nærmere placering offentliggøres senere.

Der er dog ikke plads til »Mejsner's To-Go« på Ndr. Ringgade i Slagelse, som ikke bare er midlertidigt lukket. Den butik åbner slet ikke igen, og ifølge kilder skyldes det ikke blot skimmelsvamp, men også at huslejen ikke er blevet betalt.

arrow Kurator efter bagerkonkurs: - Det tyder på skyldnersvig
19. juni 2018 kl. 06:00 Opdateret: kl. 23:14
arrow Bagerbutik lukker efter kort tid
15. maj 2018 kl. 07:07 Opdateret: kl. 07:48
arrow Slut med »Mejsners«: Nye ejere skifter navn
10. april 2018 kl. 04:20 Opdateret: kl. 22:26

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk