1. oktober 2020
Slagelse bliver en af de byer, hvor den velkendte Fætter BR slår dørene op til et nyt legetøjsunivers. I alt regner kæden med at åbne cirka 25 BR-butikker i hele landet i løbet af foråret
Slagelse bliver en af de byer, hvor den velkendte Fætter BR slår dørene op til et nyt legetøjsunivers. I alt regner kæden med at åbne cirka 25 BR-butikker i hele landet i løbet af foråret
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: BR genåbner i Slagelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

BR genåbner i Slagelse
Opdateret 20. februar 2019 kl. 11:11
Slagelse - 20. februar 2019 kl. 10:20

I december annoncerede TOP-TOY lukning af samtlige Toys'R'Us- og BR-butikker i Danmark, efter at virksomheden gik konkurs.

arrow Læs også: Fætter BR genåbner i Næstved Megacenter

Men beboere i Slagelse kan godt begynde at glæde sig. Der åbner nemlig et helt nyt legetøjsunivers i byen, når BR i løbet af foråret åbner en ny butik på Japanvej 14, hvor den lukkede Toys'R'Us lå indtil for nylig.

Inden første åbningsdag skal der ansættes medarbejdere til BR-butikken, så det forestående arbejde med at indrette og åbne byens nye forretning kan komme i gang.

Salling Group, som har overtaget BR-brandet efter det konkursramte TOP-TOY, har set frem til at kunne afsløre de første nye butiksplaceringer, skriver Ritzau.

- BR-brandet står stærkt blandt danskerne, og vi er kun blevet bekræftede i, hvor stor betydning BR har for danske børn og børnefamilier. Med de nye butikker vil vi skabe gode oplevelser for børn, som det kun er muligt i fysiske butikker, hvor de fleste danskere har minder med Fætter BR. Vi åbner også i løbet af foråret en stærk webshop, som man kan besøge, udenfor butikkernes åbningstid, fortæller kædens nyudnævnte chef Charlotte From.

- Valget af Slagelse som en af placeringerne til en ny BR-butik hænger sammen med, at her allerede er et rigt handelsliv og en stor kundestrøm i byens detailbutikker, som kunderne gerne vil køre efter. Vi glæder os til at bidrage yderligere til handelslivet med et legetøjsunivers i særklasse for både børn og voksne, fortsætter Charlotte From.

BR-kæden arbejder lige nu benhårdt på at gøre klar til åbningen i Slagelse: Varerne skal registreres, butikken skal indrettes, legetøj skal fordeles fra lageret og pakkes ud. Ikke mindst skal der, i samarbejde med de nye ansatte, planlægges et brag af en åbningsfest.

Efterfølgende indgik Salling Group, der blandt andet står bag kæderne, føtex, Bilka, Netto, Wupti.com og Salling Stormagasiner, en aftale med kurator i konkursboet om køb af TOP-TOY's samlede danske varelager samt rettigheder til at anvende BR-navnet på det danske marked.

Salling Group har efterfølgende uafhængigt af konkursboet ført individuel forhandling med udlejere landet over om ledige butikslokaler. Det er disse forhandlinger, som nu har mundet ud i 25 nye butiksåbninger.

arrow BR åbner i Taastrup
26. februar 2019 kl. 10:51 Opdateret: kl. 10:51
arrow Nu er det afgjort: Fætter BR er færdig med byen
26. februar 2019 kl. 10:23 Opdateret: kl. 10:23
arrow Sjællændere får glæde af nye BR-butikker
26. februar 2019 kl. 09:47 Opdateret: kl. 10:13
Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk