21. maj 2019
Simon Grube Hansen var en af dem, der solgte sin trøje efter kampen. På Facebook fremgår det, at der var bud på helt op til 400 kroner. Alene trøjesalget indbragte 10.000 kroner til kræftens bekæmpelse.
Simon Grube Hansen var en af dem, der solgte sin trøje efter kampen. På Facebook fremgår det, at der var bud på helt op til 400 kroner. Alene trøjesalget indbragte 10.000 kroner til kræftens bekæmpelse.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: B73 svæver på en lyserød sky efter indsamling - samlede stort beløb ind

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

B73 svæver på en lyserød sky efter indsamling - samlede stort beløb ind
Slagelse - 20. oktober 2018 kl. 08:00
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

10 hjemmekampe, en mindre fodboldturnering for børnene og en auktion. Det er et udpluk af de aktiviteter, som B73 havde stablet på benene i den gode sags tjeneste lørdag den 6. oktober.

Fodboldklubben havde nemlig arrangeret en Lyserød Lørdag, hvor de samlede ind til Kræftens Bekæmpelse og bekæmpelse af brystkræft.

Nu er kassen så gjort op, og B73 kan i alt sende 40.000 kroner afsted til Kræftens Bekæmpelse. Og det vækker glæde blandt arrangørerne.

- Fordi det var første gang, vi afholdt det, var vi meget i tvivl om, hvor mange der ville komme, og hvor stor interessen ville være, men det gik over al forventning, fortæller en tilfreds Nihat Carkaci, der selv trak i den lyserøde trøje på dagen.

Gang i trøjesalget
I B73 er de glade for den store opbakning som både sponsorer - lokale som nationale - har vist for projektet.

Fodboldklubben afholdt efter kampene en auktion på Facebook, hvor de solgte herre- og dameseniortrøjerne med stor succes.

- Auktionen på vores Facebook efter kampene indbragte godt og vel 10.000 kroner, hvilket vi er super stolte over og meget tilfredse med, fortæller Nihat Carkaci.

Og det er umiddelbart ikke sidste gang, de afvikler Lyserød Lørdag i fodboldklubben.

- Der er mange, der har rost arrangementet og flere har spurgt, om vi gør det igen. Nogle af sponsorerne har allerede nu givet udtryk for, at de gerne vil støtte op omkring det endnu engang, så vi regner bestemt med at vende tilbage med et arrangement igen næste år, slutter han.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk