24. juli 2021
De fleste har smidt mundbindene, men der bliver stadig solgt nogle.
De fleste har smidt mundbindene, men der bliver stadig solgt nogle.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Apotekerne har stadig mundbind - og sælger dem også

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Apotekerne har stadig mundbind - og sælger dem også

Byens apoteker har været gode til at ramme plet. De er ikke brændt inde med store lagre af de mundbind, der ikke længere er brug for så mange af.

Slagelse - 19. juli 2021 kl. 11:12

Bortset fra at glæde sig over, at de fleste ikke skal bruge mundbind i disse dages varme, efter at kravet om mundbind nu kun gælder i offentlig transport, kan byens apoteker konstatere, at de ikke ligger inde med store lagre af de bind, de fleste nu har smidt. Apotekerne melder som med én mund om, at de stadig har mundbind, men at det ikke er sådan, at de hober sig op.

- Vi har ikke voldsomt mange tilbage, siger famakonom Helle Jensen på Rådhusapoteket. Hun går ud og kigger nøjere efter og vender tilbage: Der er seks 50 stk.-pakker og enkelte med 10 stk. tilbage.

Med de nuværende corona-regler er det kun i offentlig transport, man skal være iført mundbind. Det er da også i Rådhusapotekets afdeling ved stationden, der bliver solgt flest.

Vi skal heller ikke være nervøse for, at der opstår forsyningsproblemer, hvis vi på et tidspunkt igen skal bruge mundbind i større stil.

Ingen panik

- Hvis grossisten har dem, går det ret hurtigt med at skaffe flere. Som regel fra dag til dag, fortæller Helle Jensen.

Situationen er den samme på Slagelse Løve Apotek og Slagelse Svane Apotek.

- Vi har et godt lager, men det er ikke sådan, at vi panikker og tænker, at vi ikke kommer af med dem. Folk køber dem stadigvæk men ikke i så store mængder og mest i forbindelse med rejser, siger farmakonom Melissa Demirtas på Slagelse Løve Apotek.

Hendes kollega på Slagelse Svane Apotek, Nanna Lykke Kristensen, panikker heller ikke:

Kan hurtigt skaffe

- Vi sælger stadig lidt til folk, der skal med kollektiv trafik, og hvis det bliver aktuelt, kan vi hurtigt skaffe flere, og vi kan fordele dem, vi har, mellem vore forskelligte afdelinger, siger hun.

Glæder du dig til, at Tour de France kommer til Danmark i 2022
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk