21. oktober 2021
Steen Larsen er autoriseret psykolog og har i Center for Familiesundhed med placering i Slagelse og har fået titlen som ledende autoriseret psykolog og udviklingskonsulent. Privatfoto
Steen Larsen er autoriseret psykolog og har i Center for Familiesundhed med placering i Slagelse og har fået titlen som ledende autoriseret psykolog og udviklingskonsulent. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ansætter ledende psykolog: - Jeg ser et stort udviklingspotentiale

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OBS! Denne artikel er en betalingsartikel og kan derfor kun læses af abonnenter eller mod betaling.

Ansætter ledende psykolog: - Jeg ser et stort udviklingspotentiale

Center for Familiesundhed med placering i Slagelse har ansat en ledende autoriseret psykolog og udviklingskonsulent. Den nyansatte, Steen Larsen, ser allerede nu et stort udviklingspotentiale, fortæller han.

Slagelse - 13. oktober 2021 kl. 13:24
Af Fleur Sativa & Sophia Fich-Jensen

- Vi synes selv, at vi nu står med et rigtigt stærkt team.

Sådan siger Pia Larsen fra Center for Familiesundhed, et ressourcecenter i Slagelse.

Her har man nemlig netop ansat hele seks nye ansigter - herunder fem eksterne psykologer og blandt andre 53-årige Steen Larsen.

Steen Larsen har i Center for Familiesundhed således fået titlen som ledende autoriseret psykolog og udviklingskonsulent indenfor det psykologiske område.

Det oplyser ressourcecentret i en pressemeddelelse.

Senest var Steen Larsen - der har mange års erfaring som psykolog - mangeårig leder af Køge Kommunes PPR-afdeling (psykologisk-pædagogiske rådgivning, red.). Han ser frem til arbejdet i Slagelse.

Skal videreudvikle

- Jeg glæder mig til at blive en del af et team med mange dygtige specialister og nogle ildsjæle, der virkelig brænder for deres arbejde. Jeg ser et stort udviklingspotentiale og er glad for at have fået mulighed for at kunne være en del af at udvikle CFFS (Center for Familiesundhed, red.), lyder det i pressemeddelelsen ifølge Steen Larsen.

Som ansat hos Center for Familiesundhed bliver han ansvarlig for at videreudvikle centrets bidrag indenfor det psykologiske område - herunder også supervision og uddannelse.

Han skal samtidig være med til at udarbejde kommunens pædagogisk-psykologiske vurderinger og såkaldte »forældrekompetenceundersøgelser.«

En forældrekompetenceundersøgelse er en psykologisk undersøgelse af børn eller unge samt deres forældre. Formålet med undersøgelsen er at afdække det enkelte barns behov og forældrenes muligheder for at imødekomme dem.

»En markant styrkelse«

- Efter at have arbejdet meget med personaleledelse samt administrative opgaver med visitation til særlige dagtilbud, glæder jeg mig til i endnu højere grad at kunne hellige mig det psykologfaglige arbejde med at udarbejde psykologiske undersøgelser samt give supervision, rådgivning og vejledning, siger Steen Larsen

Også i Center for Familiesundhed er man glad for samarbejdet.

- Steens og vores værdier harmonerer perfekt, og vi ser ansættelsen af Steen som en markant styrkelse af Center for Familiesundhed, siger Pia Larsen.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk