22. april 2019
Believe Dance var endnu engang på pletten ved Lyserød Lørdag. Godt 100 dansere slog sig løs på Nytorv i Slagelse. Foto: Peter Andersen
gallery icon

Se billedserie

Believe Dance var endnu engang på pletten ved Lyserød Lørdag. Godt 100 dansere slog sig løs på Nytorv i Slagelse. Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Alle klædt i lyserødt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Alle klædt i lyserødt
Slagelse - 06. oktober 2018 kl. 14:34
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

For at fylde stræder, torve og samlingspunkter i kommunens tre købstæder skal du bare pynte op, hænge bh'er på tværs af gågader, invitere til danseshow og banko samt ikke mindst yde en indsats i den gode sags tjeneste.

Der var atter gedigen opbakning til Lyserød Lørdag i weekenden. Dagen, hvor alle støtter den samme sag og bidrager til kampen imod brystkræft.

Endnu engang var der overalt - om du så spejdede imod Slagelse, Korsør eller Skælskør - gang i bymidten. I specielt Slagelse blev markeringen et tilløbsstykke.

- Det er gået helt vildt, lød det lørdag middag fra koordinator Helle S. Madsen, Business Slagelse, inden de to hovedarrangementer på Nytorv - show i regi af Believe Dance og auktion til fordel for kampen imod kræften - overhovedet var gået i gang.

300 børn havde allerede på det tidspunkt meldt sig i forhold til fiskedammen, ligesom det kinesiske lotteri var gået som varmt brød.

- Nu venter vi bare på auktionen, lød det fra Helle S. Madsen, der til denne anledning havde sørget for sager for i omegnen af 38.000 kroner.

Hvad auktionen indbragte, kan du læse mere om i Sjællandske mandag.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk