22. marts 2019
Årets Ladywalk gik for første gang igennem Algade  - i begge retninger. Foto: Mette Kjær Nielsen
gallery icon

Se billedserie

Årets Ladywalk gik for første gang igennem Algade - i begge retninger. Foto: Mette Kjær Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Algade tog imod Ladywalk'erne med højt humør og seriøst budskab

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Algade tog imod Ladywalk'erne med højt humør og seriøst budskab
Slagelse - 29. maj 2018 kl. 06:09
Af Mette Kjær Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ladywalk er blevet lidt af en tradition i Danmark og i Skælskør. Men i år skete der alligevel noget nyt. Skælskør Erhvervsforening - i denne forbindelse med Vibe Larsen i spidsen - havde nemlig fået en god idé: Læg ruten om og lad Ladywalk'erne gå gennem Algade. Det gjorde så knap 4000 kvinder mandag aften - heldigvis i strålende solskin.

Her kunne de mange deltager ikke som sådan nå ind i forretningerne - men de blev mødt af al Skælskørs energi på én gang.

Her var nemlig Evergreen-musik fra Køie og Lindegård. Ballet fra Dansegulvet Talentkompagniet. Jitterbug og salsa. Bokwa. Jumping Fitness med julemærkebørnene. Lynmassage midt på gaden. Og Kaptajn Jespersens morgengymnastik med et udsnit af byens herrer i pyjamas - en lille reklame for årets Matadordag den 11. august. Men altså underholdning gennem hele hovedgaden.

Hele formålet med at sætte Algade i live er at gøre opmærksom på, at der i Solskinsbyen er et ganske rigt forretningsliv - også selv om et initiativ som dette måske ikke giver kroner og ører i butikkernes kasseapparater på selve dagen.

- Vi vil vise en gade, hvor der er lidt festligt. Lad os nu sige, at der kommer en del fra Næstved og Sorø, når de så i løbet af sommeren skal finde ud af, hvor de skal køre hen på udflugt - så skal de kunne huske Skælskør, siger Vibe Larsen.

I år deltog lige knap 4000 kvinder i Ladywalk alene i Skælskør. De blev sendt af sted fra Skælskør Hallen i mindre grupper fra klokken 18.30. Ladywalken samler ind til Hjerteforeningen og til Endometriose Foreningen. Endometriose er en forholdsvist ukendt, kronisk underlivssygdom, som cirka 120.000 danske kvinder i den fødedygtige alder er ramt af.

Det kostede 140 kroner at deltage i årets Ladywalk, hvis man har meldt sig til på forhånd og 175 kroner, hvis man blot dukker op på dagen. I 2017 blev der i alt indsamlet 750.000 kroner på landsplan fra Ladywalken.

Bag Ladywalken i Skælskør står Firmaidræt Slagelse.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk