21. august 2019
For første gang nogensinde slår VisitVestsjælland, Business Slagelse og Vestsjællandscentret sig sammen om at holde én samlet fastelavnsfest. Fra venstre ses: Event- og aktivitetskoordinator Isabella Vassing fra VisitVestsjælland, koordinator Helle Madsen fra Business Slagelse, direktør Jens Müller fra Visitvestsjælland, praktikant og serviceøkonom-studerende Julia Knudsen samt event- og marketingskoordinator Karen Plesner fra Vestsjællandscentret.  Foto: Fleur Sativa
For første gang nogensinde slår VisitVestsjælland, Business Slagelse og Vestsjællandscentret sig sammen om at holde én samlet fastelavnsfest. Fra venstre ses: Event- og aktivitetskoordinator Isabella Vassing fra VisitVestsjælland, koordinator Helle Madsen fra Business Slagelse, direktør Jens Müller fra Visitvestsjælland, praktikant og serviceøkonom-studerende Julia Knudsen samt event- og marketingskoordinator Karen Plesner fra Vestsjællandscentret. Foto: Fleur Sativa
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Aktører går sammen: Fastelavn skal samle folk i bymidte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Aktører går sammen: Fastelavn skal samle folk i bymidte
Slagelse - 20. februar 2019 kl. 10:33
Af Fleur Sativa
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I gamle dage handlede fastelavn om at finde en heldig gårdmand, der ved at blive kattekonge kunne blive fritaget for at betale skat i et helt år.

I dag er præmien byttet ud med en glitrende papkrone, ligesom festen i højere grad handler om at samle både børn og voksne.

Og i Slagelse Kommune nærmere bestemt om at samle børn og voksne i bymidten.

Derfor arrangerer Vestsjællandscentret, Business Slagelse og VisitVestsjælland for første gang nogensinde en samlet fastelavnsfest i Slagelse by.

Det fortæller direktør i VisitVestsjælland, Jens Müller.

- Det sker for at få folk op i byen, og fordi vi gerne vil inspirere dem til at handle i de butikker, der er i byen, forklarer han.

Tidligere har Business Slagelse og Vestsjællandscentret således holdt særskilte arrangementer.

Men i år har de sat sig for at prøve noget nyt, hvor centeret og byens gågader tilsammen er rammen for arrangementet:

Dagen vil starte med et optog af Slagelse Garden, der sammen med både maskotter og udklædte børn vil gå en tur rundt i Slagelse by, ligesom der i løbet dagen vil være skattejagt gennem 13 af Slagelses butikker, som alle holder åbent.

Og så vil der være tøndeslagning med kåring af kattekonge og -dronning i Vestsjællandscentret.

På den måde udnytter man, at byens shoppingcenter i forhold til Slagelse bymidte har en unik placering, mener Helle Madsen, der er koordinator i Business Slagelse.

- Mange steder ligger sådan et center et stykke væk fra bymidten, så man skal vælge enten det ene eller det andet. Men her i Slagelse har vi centeret midt i byen, forklarer hun og uddyber:

- Det synes vi selvfølgelig, at vi skal udnytte og vise folk.

Søndag den 3. marts er både børn og voksne derfor velkomne under hele dagen, som starter klokken 11.00 på Nytorv og officielt slutter klokken 15.00.

Der vil desuden være kåring af bedst udklædte og gratis fastelavnsboller, slikposer samt saftevand i Vestsjællandscentret fra klokken 13.00.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk