19. maj 2019
Slagelse Kommune vurderer, at der er tale om ulovligt indrettede lejligheder og en række fejl og mangler af væsentlig karakter. Blandt andet her på altanen.
Slagelse Kommune vurderer, at der er tale om ulovligt indrettede lejligheder og en række fejl og mangler af væsentlig karakter. Blandt andet her på altanen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Afviser at betale husleje i protest mod udlejer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Afviser at betale husleje i protest mod udlejer
Opdateret 07. januar 2019 kl. 14:53
Slagelse - 07. januar 2019 kl. 08:54
Af Carsten Lysdal
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ulovligt indrettede lejligheder, indtrængende vand, et hul i taget, løse mursten på altanen og en veritabel uvenskabelig tone lejere og udlejer imellem.

arrow Læs også: Hidsig udlejer på jagt efter husleje: Politi tilkaldt

Et hus på Lindevej i Slagelse, der egentlig blot er godkendt til én bolig, har tre selvstændige lejere. Det er der ikke givet lov til, lyder konklusionen fra Slagelse Kommune, der samtidig vurderer, at standen er så alarmerende, at der reelt er tale om ulovlige forhold. Derfor har man også tidligere varslet et påbud, skriver Sjællandske.

De væsentlige fejl og mangler, som lejere på adressen har levet med i lange tider, er dog slet ikke de eneste knaster. Kritisk er også det forhold, særligt en af lejerne, Cira Nielsen, har til sin udlejer, Suzan Gulfirat.

Førstnævnte har klaget så mange gange over ulovlige el-installationer, indsivende vand på badeværelset og generelt ringe stand, at hun har standset sin huslejeindbetaling. Det gjorde hun i sommer, og siden er tonen mellem de to parter blevet noget mere speget.

Forleden eskalerede det hele, da politiet måtte tilkaldes.

- Jeg ved godt, det nok ikke er den rigtige måde at gøre det på, men jeg har ikke lyst til at bo i det her. I forvejen er der tale om ulovligt indrettede lejligheder, og når udlejer truer og kalder mig alverdens grimme ting, så vil jeg ikke finde mig i mere, siger Cira Nielsen.

Udlejer Suzan Gulfirat har dog intet til overs for de anklager, Cira Nielsen frembringer, hvorfor også tvisten er blevet forværret.

Først og fremmest mener hun, at det er lejerens skyld, at arbejdet med at få repareret og rettet op på fejl og mangler ikke er gået i gang.

- Håndværkere kan ikke få lov at komme ind. De bliver smidt ud. Ellers truer hun dem med, at det bliver meldt til Arbejdstilsynet, hvis de træder op på en stige, fortæller Suzan Gulfirat, hvis påstand imidlertid preller af på lejeren.

- Det meste af arbejdet skal jo foregå uden for min lejlighed, og jeg er i øvrigt slet ikke i stand til at forhindre eller stoppe eventuelle reparationer. Det er simpelthen umuligt, anfægter Cira Nielsen.

Udlejeren fortæller samtidig, at hun igennem længere tid har ønsket at få Cira Nielsen sat ud, og at mediernes indblanding desuden er ganske uønsket.

- Og det bliver hun også. Det har fogedretten meddelt, siger udlejeren, som altså også mener, at Cira Nielsens underbo mangler at betale.

Det var hende, der fik besøg forleden, hvor ordensmagten måtte tale parterne til ro.

Ejendommen tilhører egentlig udlejerens bror, Dennis Gulfirat, som også er ham, der tager sig af kontakten med Slagelse Kommune, som flere gange har udsat fristen for udbedringer på adressen. Nu lyder den på 4. februar, og den udsættes ikke mere.

Ifølge Suzan Gulfirat er der imidlertid håndværkere samt en arkitekt på opgaven, og materialerne skulle ifølge hende være på vej. Hvis ikke de er der allerede.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk