16. oktober 2021
Weekenden byder i Skælskør på Harboe Cup, hvor ikke mindre end 300 sejlere deltager. Foto: Jan Nielsen
Weekenden byder i Skælskør på Harboe Cup, hvor ikke mindre end 300 sejlere deltager. Foto: Jan Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Aflyst sidste år: Nu vender stort stævne tilbage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Aflyst sidste år: Nu vender stort stævne tilbage

Efter sidste års aflysning på grund af coronarestriktioner, er Harboe Cup nu tilbage. Skælskør Amatør-Sejlklub arrangerer igen i år Harboe Cup for en lang række jolleklasser.

Slagelse - 21. september 2021 kl. 10:42
Af Solveig Hansen

Harboe Cup bliver igen det største jollestævne i Danmark, og der vil være deltagelse af fjorten forskellige jolleklasser.

Fra de yngste på 9-10 år i Optimist C rækken til de ældste i OK Jolle og Laser Standard klassen, kommer der igen mere end 300 sejlere plus forældre, trænere og tilskuere til Skælskør i weekenden den 25. til 26. september.

Sejlklubben har 120 frivillige i gang, som sørger for at lægge de mange mærker, som skal bruges. Der sejles på Skælskør Nor, Fjord og ud for Kobæk Strand. Der vil være rig mulighed for at se jollerne sejle, eller se dem blive klargjort før og efter sejladserne.

De mange frivillige står også for forplejning og de mange opgaver på land, og uden denne store skare af frivillige var det ikke muligt.

- Heldigvis står frivillige, samarbejdspartnere og sponsorer altid klar når Harboes Bryggeri og Skælskør Amatør-Sejlklub inviterer til »afdansningsbal« på vandene omkring Skælskør. Uden stor hjælp fra kommunen og de mange sponsorer ville vi ikke klubben ikke kunne få stævnet til at hænge sammen, lyder det fra Claus Møller Christensen på vegne af Skælskør Amatør-Sejlklub.

Der sejles lørdag, hvor første start går klokken 11 på alle baner, mens første start søndag er klokken 10. Resultater og præmieoverrækkelse forventes at være klar søndag eftermiddag mellem klokken 15-17 afhængig af vejret. Langtidsudsigterne ser fornuftige ud, og sejlklubben håber, at vindstyrken som loves holder.

Rejser du til udlandet i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk