20. januar 2019
Jens Würtz foran den nuværende indgang, der skal udbygges med et stort glasparti, ligesom der skal laves en ny reception.
gallery icon

Se billedserie

Jens Würtz foran den nuværende indgang, der skal udbygges med et stort glasparti, ligesom der skal laves en ny reception.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Admiralen klar på vandrerhjem når Hotel Frederik d. II lukker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Admiralen klar på vandrerhjem når Hotel Frederik d. II lukker
Slagelse - 07. februar 2018 kl. 06:24
Af Arne Svendsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der bliver tale om et vandrerhjem med mere til, når ombygningen af det gamle Slagelse Vandrerhjem på Bjergbygade vil være endeligt afsluttet sidst på året.

- Det skal være eksklusivt. Derfor vil vi også kalde det for Hotel Admiralen, og du kan godt skrive, at vi vil være klar til at tage over, når Hotel Frederik D. II lukker. Vi ligger jo også tæt på motorvejen, siger entreprenør Jens Würtz, der med interesse har læst Sjællandskes artikler om nedrivningsplanerne for hotellet ved Bilka.

Würtz er forpagter på stedet og bygger det om i samarbejde med direktør Bjarne Nielsen, Bobjani A/S, Næstved, som er den reelle ejer af stedet.

De overtog sidste sommer, og fik lov til at indrette den røde sidefløj til boliger, som nu alle er blevet udlejet.

- Det udgør så et økonomisk fundament for at komme videre med planerne om at renovere hovedbygningen. Men hele bygningen, også boligerne, vil blive filtset og få samme farve som Amalienborg, siger Jens Würtz.

Han fortæller, at man snarest vil gå i gang med at indrette 80 sovepladser. Et tal som kan stige til flere, eventuelt ved at bygge til, hvis der viser sig at være et behov for det. Det vil sige hvis man kan nå op over en belægningsprocent på 30 set over året.

- Der skal laves et nyt stort og indbydende glasparti og en flot reception. Det er også planen, at der skal indrettes en restaurant, som også skal kunne bruges af andre end de overnattende gæster, med navnet Restaurant Admiralen. Lokalerne skal desuden kunne bruges til for eksempel konferencer og bryllupper, siger Jens Würtz, der vil være med i vandrerhjemskæden Danhostel.

- Hvis jeg kan blive enig med dem, som han dog udtrykker det.

Som tidligere nævnt bliver der tale om million-investeringer. Ved overtagelsen sidste år blev det oplyst, at der kalkuleres med mellem 11 og 15 millioner kroner i alt.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk