20. januar 2019
Kølig modtagelse af regeringsplan på borgmesterkontoret i Slagelse. John Dyrby Paulsen (S) havde håbet på mere, men glæder sig også over, at Slagelse Kommune - trods alt - har fået 12 arbejdspladser.
Kølig modtagelse af regeringsplan på borgmesterkontoret i Slagelse. John Dyrby Paulsen (S) havde håbet på mere, men glæder sig også over, at Slagelse Kommune - trods alt - har fået 12 arbejdspladser.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ærgerlig borgmester: - Vi får 12 arbejdspladser, men mister 100

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ærgerlig borgmester: - Vi får 12 arbejdspladser, men mister 100
Opdateret 17. januar 2018 kl. 22:25
Slagelse - 17. januar 2018 kl. 22:21
Af Carsten Lysdal
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

For anden gang på tre år flytter regeringen tusindvis af statslige arbejdspladser ud af hovedstaden.

arrow Læs også: »Hyklerisk« borgmester kritiseres for at ærgre sig: Her er hans modsvar

Denne gang springer Slagelses champagnepropper dog ikke i samme omfang, som det var tilfældet i 2015, hvor det blev lanceret, at 311 statsjob skulle flyttes til kommunen.

Denne gang, som offentliggjort i går onsdag, drejer det sig om 12 arbejdspladser. Alle stillinger, som placeres i Slagelse.

Antallet vækker dog ikke videre begejstring i byrådssalen, om end flere politikere påpeger, at »vi bør glæde os over det, vi får.«

- Vi kan selvfølgelig godt banke regeringen oven i hovedet, men vi skal tænke på, hvor mange vi fik sidst. Jeg kunne dog godt have tænkt mig nogle flere, siger borgmester John Dyrby Paulsen (S), som bemærker, at 12 er bedre end slet ingen.

Han påpeger, at det giver vældig god mening at placere Styrelsen for Patientsikkerheds tilsynsenhed i Østdanmark netop i Slagelse. Samtidig slår han fast, at han selvfølgelig glæder sig over nyheden.

Han kunne dog godt have tænkt sig en slags kompensation efter meldingen om, at 100 skattearbejdspladser fjernes i Korsør.

- Vi vinker farvel til over 100 arbejdspladser der, så jeg kunne godt have tænkt mig, at der var noget mere. Sådan har vi det sikkert alle sammen, siger borgmesteren, som bakkes op af viceborgmester Villum Christensen, der »havde det på fornemmelsen«, at Slagelse ikke stod først for.

- Vi fik mange ved runden i 2015, så vi må også være realistiske. Vi havde dog håbet på noget mere, siger han.

arrow Også Slagelse gør sine hoser grønne: Vil score arbejdspladser
16. januar 2018 kl. 06:00 Opdateret: kl. 15:45
arrow Dyrby irriteret over at Skat lukker i Korsør
12. januar 2018 kl. 07:32 Opdateret: kl. 07:32

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk