25. november 2020
Den ældre kvinde nåede ikke ind i flextrafik-bilen forrest, men blev istedet kørt til sygehuset i ambulance. Foto: Arne Svendsen
Den ældre kvinde nåede ikke ind i flextrafik-bilen forrest, men blev istedet kørt til sygehuset i ambulance. Foto: Arne Svendsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ældre dame i kørestol faldt ned af trappe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ældre dame i kørestol faldt ned af trappe
Slagelse - 26. oktober 2020 kl. 15:51
Af Arne Svendsen

Flere ambulancer og flextrafikbiler vakte opsigt ved Slagelse Rådhus mandag omkring klokken 14.15.

Der var dog ikke tale om noget ulykkestilfælde på rådhuset, men om en ældre kvinde, der var faldet ned af en trappe, efter at have været til konsultation hos tandlægerne Karen Hald Pedersen og Claus Arnholdt, Rådhuspladsen 9.

Kvinden sidder i kørestol, og hun blev efter tandlægebesøget afhentet af en flextrafik-chauffør. Denne skulle køre hende ned af trappen i kørestolen med hjælp fra en såkaldt trappemaskine, men her gik noget galt. Trappemaskinen fungerede ikke efter hensigten, og den ældre kvinde væltede ned af trapperne.

Ifølge en ambulanceredder på stedet havde kvinden slået hovedet slemt. Flere ambulancer blev tilkaldt for at få hende ud af trappeopgangen og videre til sygehuset.

Sjællandske mødte den pågældende flextrafik-chauffør kort efter hændelsen. Her var han sammen med en anden chauffør, der forklarede, at kollegaen var gået i chok efter at have set den ældre kvinde falde ned af trapperne.

Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk