10. april 2020
Foto: Thomas Olsen
Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Årets største event i Skælskør aflyses

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Årets største event i Skælskør aflyses
Slagelse - 26. marts 2020 kl. 18:00
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Drengerøvsaften nummer 11 skulle efter planen være afviklet fredag den 29. maj 2020, men på grund af den uvisse situation for udvikling af COVID-19 må vi desværre aflyse årets Drengerøvsaften, lyder beskeden i en kort pressemeddelelse, som Sjællandske modtog torsdag eftermiddag.

arrow Læs også: Stor forskel på corona-taktik hos butiksejere

En besked, som er blevet sendt ud fra styregruppen bag den legendariske begivenhed, hvor folk kommer fra nær og fjern for at deltage.

- Vi har rigtig svært ved at se, at vi om to måneder får mulighed for at samle femten tusinde mennesker i Skælskør, ligesom vi ikke forventer, at gæster, i lige så stor udstrækning som normalt, tør deltage i så stort et arrangement. Det vil betyde, at vi påtager os en økonomisk risiko, som vi ikke ønsker, siger Pia Kimer Jacobsen på vegne af styregruppen, der beklager beslutningen.

- Det er med blødende hjerte, at vi træffer denne nødvendige beslutning. Drengerøvsaftenen er årets største begivenhed i Skælskør og samtidig en ufattelig vigtig omsætningskilde til vores erhvervs- og foreningsliv, siger Pia Kimer Jacobsen, der i samråd med styregruppen har overvejet alternative datoer, men som i sidste ende har besluttet, at løbet er kørt for i år, da sensommeren har sine egne arrangementer, plus at mange andre arrangementer allerede er blevet rykket frem.

- Vi ser det ikke som en mulighed at flytte arrangementet til et senere tidspunkt i 2020 grundet andre arrangementer, men Drengerøvsaftenen vender naturligvis tilbage i 2021, siger Pia Kimer Jacobsen, der er formand i Skælskør Erhvervsforening, der står bag Drengerøvsaftenen.

Hun opfordrer til i stedet at sætte kryds i kalenderen fredag den 28. maj 2021.

arrow Må tænke ud af boksen: Nu bliver gin-smagningen virtuel
26. marts 2020 kl. 09:20 Opdateret: kl. 20:04

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk