14. oktober 2019
Fra venstre: Martin Refsgaard, Johni Jensen og Christian Kok i det kommende butikslokale. Foto: Per Vagnsø
Fra venstre: Martin Refsgaard, Johni Jensen og Christian Kok i det kommende butikslokale. Foto: Per Vagnsø
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Åbner ny outlet-butik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Åbner ny outlet-butik
Slagelse - 03. november 2018 kl. 10:08
Af Per Vagnsø
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

16. november åbner Christian Kok, Martin Refsgaard og Johni Jensen outlet-tøjforretning i det tidligere Flügger Farver på hjørnet af Smedegade og Tjørne Allé i Slagelse. I øjeblikket er de ved at gøre de 350 butiks-kvadratmeter klar. Prøverummene er som noget af det første på plads, og lige nu er de tre blandt andet i gang med at indrette den lounge-afdeling, hvor der skal være kaffebar. Deraf forretningens navn: »Klunsbar«.

De tre indehavere har noteret sig, at der ikke er andre outlet-tøjforretninger i Slagelse, og der bliver både tøj til mænd og kvinder i den nye forretning, som for 41-årige Christian Koks vedkommende er afløseren for Wagner-butikken i Vestsjællandscentret, som han lukkede i februar i år.

I den mellemliggende tid har han blandt andet været kørende sælger.

- Men det er bare det her, der er mere mig, og så var lokalet der. Det ligger godt med masser af parkeringspladser, og her kan vi gøre, hvad vi vil, fordi vi er os selv, siger Christian.

Martin Refsgaard på 28 år er udlært hos Christian i den Wagner-butik, han drev i 10 år, og det bliver de to, kunderne vil møde i forretningen med outlet-varer. Altså tøj, der er billigere end ellers, fordi det ikke længere er hotteste mode, men alligevel heller ikke særlig gammelt, fordi moden skifter så jævnligt.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk