14. december 2018
Politiet kender udmærket til den 74-årige mand, som flere borgere udpeger som ham, der chikanerer i vilden sky. Forurettede, som efterhånden tæller mange, vil have ham stoppet.
Politiet kender udmærket til den 74-årige mand, som flere borgere udpeger som ham, der chikanerer i vilden sky. Forurettede, som efterhånden tæller mange, vil have ham stoppet.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 74-årig mand chikanerer et helt lokalsamfund: - Nu må den mand stoppes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

74-årig mand chikanerer et helt lokalsamfund: - Nu må den mand stoppes
Slagelse - 27. november 2018 kl. 06:10
Af Carsten Lysdal
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En 74-årig mand chikanerer lokalbefolkningen i en grad, at de forurettede, der er ofre for hans svinske beskeder og generende facon, nu ønsker ham stoppet.

arrow Læs også: 74-årig har stalket over 50 personer: Nu er han tiltalt

Manden har generet korsoranere i flere år, og egentlig blev der lagt en dæmper på udskejelserne tilbage i 2015. Siden er vedkommende dog tilsyneladende vågnet op og fortsætter nu sin chikane, der eksempelvis drejer sig om natlige telefonopringninger og beskyldninger om dette og hint - leveret af fiktive personer, hvis opdigtede navn og falske profiler manden gemmer sig bag.

- Han skal stoppes, lyder det fra flere ofre, der er godt og grundigt trætte af manden.

- Jeg er blevet chikaneret siden 2003. Det gælder både min kone og mine børn, fortæller 53-årige Henrik Hilkjær, hvis erfaringer med manden ikke er enestående.

Flere andre, Sjællandske har været i kontakt med, har lige så lidet flatterende gloser fremme. En siger, hun er blevet jagtet af manden på elscooter, en anden er blevet kaldt såvel »luder« som »møgsø«, mens en tredje fortæller, at manden ringer ham op midt om natten. Der er imidlertid endnu flere, der henvender sig med hver deres historie.

Politikommissær Kurt G. Nielsen, lokalpolitiet i Slagelse, forklarer, at ordensmagten har kendskab til manden, trods håndteringen får kritik fra fleres side.

- Vi har ikke modtaget noget på ham i forhold til chikane i de sidste fire måneder, lyder det hos politiet, som imidlertid har været i kontakt med den 74-årige ad flere omgange.

Det er sket efter anmeldelser i eksempelvis juli, april og januar i år.

arrow Stalker fortsætter sin chikane: Meldt til politiet ad flere omgange
27. november 2018 kl. 05:00 Opdateret: kl. 20:45

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk