24. oktober 2019
Den 74-årige mand, der menes at stå bag omfattende chikane, skal på torsdag i retten for blandt andet blufærdighedskrænkelse. Han står til en bøde.
gallery icon

Se billedserie

Den 74-årige mand, der menes at stå bag omfattende chikane, skal på torsdag i retten for blandt andet blufærdighedskrænkelse. Han står til en bøde.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 74-årig fortsætter sin chikane af lokalsamfund: Nu skal han for retten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

74-årig fortsætter sin chikane af lokalsamfund: Nu skal han for retten
Slagelse - 08. januar 2019 kl. 06:00
Af Carsten Lysdal
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I efterhånden adskillige år har en nu 74-årig plageånd chikaneret Gud og hvermand i Korsør og omegn.

arrow Læs også: Dømt »stalker« fortsætter sin chikane af lokalsamfund

Flere ofre for hans chikane, herunder eksempelvis lokale Henrik Hilkjær, der i november her i Sjællandske berettede om sin over 15 år lange historie med manden, kan i overmorgen møde den pågældende i retten. Det samme kan et af to ofre, Bente Cilleborg, der til daglig står for kiosken Nødsporet på Korsør Station, og som i april i fjor fik mandens kærlighed at føle.

Torsdag skal den 74-årige mand, der anklages for såvel blufærdighedskrænkelse som videregivelse af billeder vedrørende en andens private forhold - mere nøjagtigt et par bare bryster - nemlig en tur på anklagebænken. En overtrædelse af straffelovens paragraf 232 og 264d.

Formentlig, og hvis han kendes skyldig, går han derfra med en bøde. Det er i hvert fald den påstand, der nedlægges fra anklagemyndigheden ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politis side.

Ifølge Bente Cilleborg var der ingen tvivl om, at episoden fra april skulle politianmeldes.

- Det er det mest groteske, jeg har oplevet. Han sagde alt muligt, der virkelig gjorde ondt, og kom med trusler. Tilmed noget så frækt som, at jeg havde bollet mig til Tinghuskroen, beskriver Bente Cilleborg som en af mange tilsvininger.

Hun fik imidlertid nok, da hun begyndte at få tilsendt billeder af en anden kvindes bryster på arbejdstelefonen og vedkommendes seksuelle akt.

Bente Cilleborg er dog langtfra den eneste, der har følt mandens chikane, der leveres af falske profiler på Facebook og fra diverse telefonnumre, hvor ligheder i stemmeføringen og gennemgående sprogfejl dog sætter en tyk streg under, at der er tale om den samme person.

Sjællandske har været i kontakt med over 20, men angiveligt er offer-kartoteket langt større. Og en stor del har desuden anmeldt episoderne, hvilket tilsyneladende ikke har affødt en indkaldelse til retten.

arrow 74-årig idømt bøde for chikane: »Tillykke med sejren«
12. januar 2019 kl. 06:20 Opdateret: kl. 16:36
arrow - Chikane rev op i en masse gamle ting fra min fortid
28. november 2018 kl. 12:00 Opdateret: kl. 16:17

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk