14. december 2017
Der er fri adgang til bunkeren bag Møllevangen 12. Her fandt den 65-årige sine stjålne knallerter. Han turde dog ikke selv gå ind, før politiet kom - og det tog meget lang tid. Foto: Helge Wedel
gallery icon

Se billedserie

Der er fri adgang til bunkeren bag Møllevangen 12. Her fandt den 65-årige sine stjålne knallerter. Han turde dog ikke selv gå ind, før politiet kom - og det tog meget lang tid. Foto: Helge Wedel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 65-årig landet i knallertbandes kløer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

65-årig landet i knallertbandes kløer
Opdateret 10. april 2017 kl. 08:24
Slagelse - 10. april 2017 kl. 05:47
Af Helge Wedel
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En 65-årig mand, der har boet i Korsør i 10 år, og hvis identitet er kendt af Sjællandske, beretter om, hvor frustrerende det er gentagne gange at få stjålet sine knallerter af - er han helt sikker på - en af fire 16-17-årige pæredanske drenge fra knallertbanden, hvor forbogstaverne på de to er C og T.

Senest fik han stjålet sine to knallerter natten til tirsdag den 4. april, men han fandt dem igen efter et tip.

Hvorfra ønsker han ikke at oplyse, men Sjællandske fornemmer tydeligt, at en større kreds i Korsør præcis kender knallertbandens tilholdssteder inklusiv der, hvor der købes og ryges hash.

Politiets hjælp har den 65-årige dog ikke meget til overs for. Da den 65-årige viser Sjællandske findestedet, dukker en stor kæde til den ene knallert op.

arrow Læs også: Indsats mod unge knallertbøller

- Den koster mange penge, siger den 65-årige, der derfor bliver glad over at få kæden igen.

Hele otte gange har han fået stjålet en knallert.

Den 65-årige fortæller om det seneste knallerttyveri:

- Jeg kører med aviser om morgenen. Derfor har jeg to knallerter. De brækkede mit skur op og stjal dem natten til tirsdag. Om morgenen fik jeg at vide, at jeg kunne finde dem ved bunkeren bag Møllevangen 12. Jeg ringede til politiet, da jeg ikke selv turde gå ind, hvis de unge nu stadig var der. Men politiet havde ingen ledige vogne tirsdag formiddag. De bad mig selv om at gå ind, for de var jo i røret. Jeg forklarede, at jeg var hjertepatient og ikke turde. Først meget lang tid efter kom der en patrulje, og mine knallerter var der. Jeg spurgte betjentene, hvorfor de dog ikke fik gjort noget ved knallertbanden, som alle jo ved hvem er, men svaret var, at det krævede, at de kunne tage de unge med »fingrene nede i kagedåsen«, lyder det frustreret fra den 65-årige mand.

Sjællandske har været ved bunkeren, hvortil der er fri adgang, fordi døren er brækket op. Det er en meget stor bunker med mange rum.

Den 65-årige mener, at kommunen burde sørge for at få den lukket af. Han ærgrer sig over udgifterne på op til 4000 kroner for nye ratlåse og nummerplader, som tyvene har brækket af og forsvundet med.

Den 65-årige er rystet over, at knallertbanden har fået lov til at hærge så længe. Før Korsør boede han på Nørrebro i København.

Leder af lokalpolitiet i Sydsjællands- og Lolland-Falster Politi vicepolitiinspektør Allan Holm er ikke vendt tilbage på Sjællandskes henvendelse.

arrow Erhvervsforening kalder til kamp mod knallertbande
11. april 2017 kl. 08:40 Opdateret: kl. 08:40
arrow Knallertbande hærger Korsør
05. april 2017 kl. 05:54 Opdateret: kl. 18:55
LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.
Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk