23. november 2017
Fra venstre: Lars »Posten« Pedersen og Jakob »Skvalle« Hansen fra Hangovers i Skælskør sammen med deres gamle klubkammerat Finn Olsen ved hans kværn. Foto: Anders Ole Olsen
gallery icon

Se billedserie

Fra venstre: Lars »Posten« Pedersen og Jakob »Skvalle« Hansen fra Hangovers i Skælskør sammen med deres gamle klubkammerat Finn Olsen ved hans kværn. Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 600 var til MC-havefest

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

600 var til MC-havefest
Slagelse - 17. juli 2017 kl. 10:18
Af Per Vagnsø
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Nogle kalder det Vestsjællands største havefest, når Korsoranerne MC kalder til den årlige sommerfest på Tårnborgvej. Omkring 600 havde i år meldt deres deltagelse. De kom fra hele landet og fra Norge på deres motorcykler for at være sammen om den fælles interesse for de tohjulede maskiner og for at høre, hvad der rører sig rundt omkring.

- Det er fedt, at alle er velkomne. Vi viser vores motorcykler frem, hører noget god musik, og har tømmermænd dagen efter, som Jakob »Skvalle« Hansen fra Hangovers i Skælskør udtrykte det.

De to benyttede lejligheden til at møde deres gamle klubkammerat, Finn Olsen, som nu bor i Taastrup, men som holder kontakten til de gamle MC-venner fra Skælskør.

- Man får jo et kick af larmen, sagde Lars »Posten« Pedersen fra samme klub, og han hentyde altså til lyden af motorcyklerne.

Det var nu mest inde på selve festpladsen ved klubhuset, folk var samlet om noget, der kunne ligne enhver anden festival med Freddy and the Pantoms som musikleverandører, og ude foran ventede alle teltene på, at nogen kom og sov den ud. Sent.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.
Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk