23. juni 2021
Lars Bay ses her hos Natteravnene i Korsør med Rasmus Erichsen stående bag sig. Som 1. suppleant overtager han nu pladsen i bestyrelsen efter Lars Bay. Privatfoto.
Lars Bay ses her hos Natteravnene i Korsør med Rasmus Erichsen stående bag sig. Som 1. suppleant overtager han nu pladsen i bestyrelsen efter Lars Bay. Privatfoto.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 60-årig knallertkører og ildsjæl død efter påkørsel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

60-årig knallertkører og ildsjæl død efter påkørsel
Opdateret 29. august 2019 kl. 07:45
Slagelse - 29. august 2019 kl. 06:25
Af Helge Wedel

Den 60-årige knallertkører, der mandag eftermiddag klokken 15.12 blev påkørt af en bilist i krydset mellem Bildsøvej og Forlevvej nord for Vemmelev, er død af sine kvæstelser. Der er tale om den 60-årige Lars Bay, fremgår det af flere opslag på Facebook.

arrow Læs også: Efter dødsulykke: Dette kan være årsagen

Trods talrige forsøg hele onsdagen igennem lykkedes det ikke Sjællandske at få den medarbejder hos politiet med viden om de nærmere omstændigheder ved den tragiske ulykke til at vende tilbage. Hvordan ulykken er sket, vides derfor ikke ud over, at Lars Bay på knallert blev ramt af en bil.

Han blev efter ulykken fløjet i helikopter til behandling på Rigshospitalet.

Lars Bay, der for godt en måned siden fyldte 60 år, var som frivillig med i Natteravnene i Korsør samt i »Forsvundne Personer.«

Hans datter Tanja Bay skriver på Facebook, at lægerne har oplyst, at hendes far ingen smerter har haft.

»Det vælger vi at håbe og tro på«, skriver hun, og fortsætter - »Det hele er så uvirkeligt og traumatisk. At han skulle rives ud af vores alles hverdag, det er stadig svært at forstå«

I organisationen »Forsvundne Personer« beskrives Lars Bay som en kæmpe ildsjæl, der altid meldte sig som frivillig, uanset hvor i Danmark, der skulle søges efter en forsvunden person.

»Dit altid glade væsen og hjælpsomhed vil blive savnet«, hedder det i opslaget.

Lars Bay var også meget aktiv hos Natteravnene i Korsør, hvor han i fire år var en del af bestyrelsen - de seneste to som kasserer.

Natteravnene skriver:
»Lars Bay bragte glæde og har været med på utallige turer. En stor hjælp og en god sjæl. Lars var til at stole på. En ven. Lars ville ingen ondt. Og at passe på byens unge betød rigtigt meget for ham. Må engle følge dig på vej mod lys.«

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstår du deres løn-utilfredshed?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk