23. september 2020
Garagerne i Bredegade er blevet renoveret. De er atter klar til udlejning. Foto: Carsten Lysdal
gallery icon

Se billedserie

Garagerne i Bredegade er blevet renoveret. De er atter klar til udlejning. Foto: Carsten Lysdal
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 56 garager sat i stand og klar til udlejning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

56 garager sat i stand og klar til udlejning
Slagelse - 24. januar 2020 kl. 09:00
Af Carsten Lysdal
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efter et år på nye hænder synes de 56 garager, der ligger med indkørsel fra Bredegade 13-15, nu noget kønnere end tidligere.

Ejendomsselskabet Atlantia købte sidste år adressen, der desuden består af 13 nu nyrenoverede lejligheder plus to erhvervslejemål, og kan nu tilbyde opsagte lejere at byde ind igen. Flere har allerede gjort det.

Alle med habengut i en af de mange garager blev nemlig opsagt i forbindelse med handlen og den forestående renovering, der stod for døren.

- Vi vil gerne have, at alt spiller og ser flot ud. Det har vi fået gjort, og nu går vi i gang med facaden ud mod Bredegade, siger ejendomsudvikler Jacob Vestergaard, der ejer en betydelig del af bymidten og nu også kan tilbyde garageplads.

Flere lejet ud allerede

Alle er renoveret indvendigt, ligesom der er blevet opsat lys på gårdarealet, så der ikke kan finde lyssky forehavender sted.

Tidligere har garagerne været brugt til alverdens ting. Sågar også narkotika, for hvad en familiefar plus en medsammensvoren blev dømt for i 2011.

Året forinden fandt politiet på baggrund af et tip frem til 24 kilo amfetamin, 1,3 kilo kokain og næsten 30.000 amfetamin-indeholdende party-piller, som skjultes i en af garagerne.

Det kommer ikke til at ske igen, siger Jacob Vestergaard, som i øvrigt kan tilbyde lejere at tilkøbe strøm til garagerne, der vil koste fra 750 kroner og opefter pr. måned.

Det er samtidig muligt at leje en parkeringsplads for 250 kroner om måneden.

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk