22. september 2021
Tiltalt satte ifølge politiet ild til sit offer, da han ville inddrive en gæld.
Tiltalt satte ifølge politiet ild til sit offer, da han ville inddrive en gæld.
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 55-årig tiltalt for brutal vold: Satte ild til offer i sofa

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

55-årig tiltalt for brutal vold: Satte ild til offer i sofa
Slagelse - 22. juni 2020 kl. 08:00

En 55-årig mand, der sidder varetægtsfængslet i Helsingør Arrest, anklages for legemsangreb af særligt rå, brutal eller farlig karakter.

Han entrerer på tirsdag anklagebænken ved Retten i Næstved, hvor han tiltales efter straffelovens paragraf 245, idet han i april skal være gået noget over stregen i bestræbelserne på at inddrive en gæld. Han tiltales ydermere for forsøg på røveri, hvilket er en overtrædelse af straffelovens paragraf 288.

Således har den tiltalte på en adresse på Slagterivej i Skælskør opsøgt sit offer og forsøgt at aftvinge vedkommende cirka 35.000 kroner ved eksempelvis at slå den pågældende på kroppen, ligesom den 55-årige skal have stukket ham med flere genstande »med behandlingskrævende skader til følge«, som det fremgår af anklageskriftet.

Han har dog ikke bare slået og stukket sit offer en eftermiddag den 8. april i år, hvor han blandt andet brugte ordene: »Hvor er mine penge?«

Han har i forsøget på at få sine 35.000 kroner angiveligt også hældt brandbar væske ud over den forurettede, mens vedkommende lå i en sofa. Ifølge politiet satte den tiltalte efterfølgende ild til sit offer, som også ved det optrin pådrog sig skader.

Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk