24. maj 2019
Det blev en dyr køretur for en 54-årig kvinde fra Slagelse, da hun mandag eftermiddag blev standset med en tårnhøj promille nær Schweizerpladsen.
Det blev en dyr køretur for en 54-årig kvinde fra Slagelse, da hun mandag eftermiddag blev standset med en tårnhøj promille nær Schweizerpladsen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 54-årig kvinde mistede både kørekort og bil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

54-årig kvinde mistede både kørekort og bil
Slagelse - 16. oktober 2018 kl. 11:32
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En 54-årig kvinde fra Slagelse måtte mandag eftermiddag klokken 13.30 vinke farvel til både kørekort og bil, efter hun blev standset af politiet på Schweizerpladsen i Slagelse.

arrow Læs også: Bilbrand ved plejecenter

I døgnrapporten står der ikke noget om, hvor høj hendes promille var, men ifølge Flemming Jensen fra Sydsjællands og Lolland Falsters Politi har den efter alt at dømme været over 2,0.

- Normalt skal promillen være 2,0 eller derover, før politiet kan inddrage både kørekort og bil, siger han.

Der kan dog også være andre omstændigheder, der gør, at bil og kørekort bliver inddraget - for eksempel gentagelsestilfælde.

Når politiet inddrager en bil, vil den senere blive solgt på auktion, og beløbet tilfalder statskassen. Det gør ingen forskel - ud over beløbets størrelse, naturligvis - om bilen er en 20-år gammel Skoda eller en spritny Ferrari.

- Vi oplever tit, at »erfarne spritbilister« spekulerer i, hvilken bil, der benyttes. Ofte er det en gammel, udtjent model, som ikke har nogen værdi, siger han.

Det er kun ejeren af bilen, som kan få den inddraget.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk