25. september 2020
50-årig mand nægter at have slået og voldtaget 32-årig kvinde på Comwell Korsør. I retten beskrev han hende som hysterisk, da de var på hotellet.
50-årig mand nægter at have slået og voldtaget 32-årig kvinde på Comwell Korsør. I retten beskrev han hende som hysterisk, da de var på hotellet.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 50-årig: Ingen voldtægt på Comwell

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

50-årig: Ingen voldtægt på Comwell
Opdateret 08. april 2019 kl. 10:11
Slagelse - 08. april 2019 kl. 08:08
Af Hans-Henrik Lærke og Helge Wedel
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

To kvinder på 27 og 32 år anklager en 50-årig mand for at have voldtaget dem henholdsvis tre og en gang i løbet af blot tre måneder i 2018.

Den 27-årige er voldtaget i sit hjem i Store-Heddinge den 10. juni, den 30. juni og den 2. september, mens den 32-årige er voldtaget på Hotel Comwell i Korsør den 18. september om aftenen samt forsøgt voldtaget næste dag tidligt om morgenen, hvor manden måtte opgive grundet manglende rejsning, ifølge anklageskriftet.

arrow Læs også: Idrætsforening i chok: Træner dømt for voldtægt

Ved det første retsmøde var den 50-årige klar i mælet, da han afviste enhver tale om voldtægt af de to kvinder.

- Det her er en vendetta-sag (hævn, red.), hvor to kvinder ikke kan få mig, og derfor gør det her mod mig, lød det fra den 50-årige, der er fra Ringsted, hvor den 32-årige kvinde og hans tidligere kæreste også er fra.

De var taget til Comwell i Korsør for at fejre, at hun havde fået job.

De to havde tidligere haft et »yoyo-forhold« grundet kvindens svingende tilstand, der bundede i flere diagnoser og et misbrug.

Kvinden havde været prostitueret, men den 50-årige holdt ifølge sin forklaring i retten meget af hende og betalte for at holde hende fra gaden. Manden bedyrede, at han aldrig havde betalt hende for sex, men for at holde hende hjemme. Når de var hjemme, dyrkede de dog ofte sex. Manden havde brugt »masser« af penge på at frikøbe kvinden og undervejs solgt både aktier og guld, forklarede han foran de tre kvindelige dommere.

I bilen på vej til hotellet begyndte stemningen at blive tilspidset. Det fortsatte over aftensmaden. Da hun kom tilbage til bordet efter at have røget, var hun ifølge manden hysterisk. Oppe på værelset forsøgte han at berolige hende, men han husker ikke, om de havde sex.

Ifølge den 32-årige kvinde blev hun tildelt to knytnæveslag og tog sit tøj af på grund af trussel om mere vold. Han lagde sig oven på hende og gennemførte et samleje, mens hun græd. Næste morgen har den 32-årige kvinde forklaret, at han måtte opgive endnu en voldtægt grundet manglende rejsning.

»Hvorfor gjorde du det mod mig. Jeg er helt ødelagt«. »Jeg bliver ikke normal igen, Jeg døde indeni«, skrev kvinden den følgende uge til manden.

- Hun prøver at få mig til at skrive, at jeg gjorde det. Men jeg gjorde det ikke, sagde den 50-årige i retten.

Den 27-årige kvinde gav sin vidneforklaring for lukkede døre. På en af datoerne for de tre voldtægter var den anklagede slet ikke i Danmark, men i Kenya, hvor han var på hotel og i bushen. Den 50-årige fremviste sit pas med stempler fra turen i retten.

Den 50-åriges forsvarer forklarede, at de i alt ni anklager mod manden, som omhandler vold eller voldtægt, ikke kan erkendes.

Der ventes dom i sagen torsdag den 11. april.

Strafferammen for voldtægt er op til otte års fængsel.

Tilbage i 2017 blev en 28-årig mand idømt fire års fængsel for at have voldtaget en rengøringsassistent på Hotel Comwell Korsør den 3. december 2016 tidligt om morgenen.

arrow 50-årig mand fundet skyldig i vold og voldtægt mod to kvinder
11. april 2019 kl. 11:39 Opdateret: kl. 13:48
arrow Voldtægtsanklaget føler sig snigløbet af tidligere kærester
06. april 2019 kl. 05:51 Opdateret: kl. 22:40
arrow Mand tiltalt for voldtægter i Store Heddinge
03. april 2019 kl. 05:45 Opdateret: kl. 15:20
Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk