19. juli 2019
44 ud af 84 lejligheder i Pierne Strandvej 27-41 er solgt samlet for næsten 77 millioner kroner. Foto: Nybolig
44 ud af 84 lejligheder i Pierne Strandvej 27-41 er solgt samlet for næsten 77 millioner kroner. Foto: Nybolig
Foto: Jens Ilnov
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 44 ejerlejligheder solgt på en gang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

44 ejerlejligheder solgt på en gang
Slagelse - 11. november 2018 kl. 13:19
Af Helge Wedel
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Blot fire måneder tog det at få solgt 44 ejerlejligheder ud af i alt 84 i det store ejendomskompleks Pierne Strandvej 27-41. De 44 ejerlejligheder er udlejet, mens de øvrige er ejet af beboerne.

- For en ejendom i denne kaliber er der tale om en kort salgsperiode, siger erhvervsmægler hos Nybolig i Odense Niels Jørgensen til Sjællandske. Han tilføjer, at salgsprisen ikke er officiel, men den er tæt på de 77 millioner kroner, som de 44 lejligheder i etageejendommen var udbudt til. Ifølge Niels Jørgensen har der været stor interesse fra købere til lejlighederne med hav- og havneudsigt.

Ejerlejlighederne er fordelt med 25 stk. 3-værelses boliger, 14 stk. 4-værelses boliger og 5 stk. 2-værelses boliger. Alle ejerlejlighederne er udlejet, og ifølge Niels Jørgensen har den tidligere ejere, Humlebo Gruppen, de senere år udlejet til stigende m²-leje - helt uden problemer, hvilket er en stor kvalitet for ejendommen.

Det er Ambrox Capital A/S Sankt Peders Vej 1 i Hellerup, der er ny ejer. Virksomheden er stiftet i 2008. Den har Torben Helstrup som administrerende direktør og Niels Lorenzen som bestyrelsesformand.

Ambrox Capital A/S overtager ejerlejlighederne den 1. december. Ambrox Capital A/S havde i 2017 en samlet bruttofortjeneste på minus 562.000 kroner, mens årets resultat blev et plus på godt en million kroner. De seneste tre år har virksomhedens egenkapital været omkring 15 millioner kroner, ifølge Proff.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk