26. marts 2019
40-årig slagelseaner voldtog en mindreårig pige, som han kendte gennem hendes mor, igennem flere år. I hvert fald fik han forleden en ubetinget fængselsstraf på 3,5 års fængsel, hvilken han dog ankede på stedet.
40-årig slagelseaner voldtog en mindreårig pige, som han kendte gennem hendes mor, igennem flere år. I hvert fald fik han forleden en ubetinget fængselsstraf på 3,5 års fængsel, hvilken han dog ankede på stedet.
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 40-årig dømt for at voldtage bekendts mindreårige datter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

40-årig dømt for at voldtage bekendts mindreårige datter
Slagelse - 22. juni 2018 kl. 06:20
Af Carsten Lysdal
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En aldersforskel på 24 år var tilsyneladende ingen hindring for en i dag 40-årig mand fra Slagelse, der forleden røg i fængsel i tre og et halvt år for voldtægter og samleje med en på gerningstidspunktet mindreårig pige.

Manden blev dømt for at have voldtaget pigen - som er født i 2002 - flere gange i en periode fra 2008 til 2012. Altså fra pigen var blot seks år gammel.

Voldtægterne er sket i en lejlighed i Slagelses midtby og på et personaletoilet på Stop 39 på Trafikcenter Allé.

Samtidig har han senere haft sex med pigen i en ventesal ved stationen I Slagelse. Senest i 2017, ligesom han har krænket hendes blufærdighed ad flere omgange ved at få hende til at beføle hans lem.

Den dømte ankede den ubetingede straf på stedet, men blev efterfølgende fængslet inden reel afsoning.

Pigen, som i dag er teenager, har ingen familiær relation til manden, som tilsyneladende alligevel har været en del af hendes liv i efterhånden flere år.

De to kender hinanden igennem pigens mor, som manden angiveligt er en bekendt af.

Retten afsagde dom udelukkende på baggrund af pigens forklaring, oplyser senioranklager Anne Marie Fink, Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. Der er samtidig nedlagt navneforbud i sagen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk