13. december 2017
37-årig mand onanerede åbenlyst i sin bil, da han bestilte og sågar også tog imod madvarer i Burger Kings drive-in tilbage i august 2014. Tirsdag blev han dømt for at krænke en ung kvindes blufærdighed.
37-årig mand onanerede åbenlyst i sin bil, da han bestilte og sågar også tog imod madvarer i Burger Kings drive-in tilbage i august 2014. Tirsdag blev han dømt for at krænke en ung kvindes blufærdighed.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 37-årig onanerede foran Burger King-medarbejder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

37-årig onanerede foran Burger King-medarbejder
Opdateret 11. marts 2016 kl. 13:32
Slagelse - 10. marts 2016 kl. 06:40
Af Carsten Lysdal
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

14 dages betinget fængsel for at masturbere foran en Burger King-ekspedient.

Det var, hvad en 37-årig mand fra Mern tirsdag måtte indkassere ved Retten i Næstved, skriver Sjællandske.

Her sad han anklaget for to gange at have krænket en ung kvindes blufærdighed ved at onanere i sin bil, mens hun udleverede madvarer i drive-in på Burger King i Slagelse.

Episoderne, hvoraf den mandlige onanist blev frikendt for den ene, fandt sted henholdsvis den 8. og 15. august 2014. Ved begyndelsen af retsmødet kunne den 37-årige dog ikke erindre, at han skulle have været der nogen af dagene.

- Det lyder usandsynligt, men det kan ikke udelukkes, sagde han fra anklagebænken, mens han nulrede og masserede hagen med den højre hånd, som ifølge den kvindelige, krænkede ekspedient i august 2014 utvivlsomt blev anvendt til at onanere med.

Senere under retsmødet kom han dog i tanke om, at han havde været på Burger King i hvert fald den 15. august. Det viste også en skarp optagelse fra videoovervågningen, som ifølge dommeren tydeligt viste, at manden onanerede.

At den 37-årige skulle have masturberet åbenlyst, da kvinden udleverede de bestilte madvarer, nægtede han dog.

- Jeg sad et privat sted - i min bil - og stoppede med det, jeg var i gang med, da jeg skulle have min mad, forklarede den mørkhårede, halvkraftige mand, som angiveligt skulle have kigget ekspedienten i øjnene med et blik, hun straks studsede over.

- Jeg blev meget utilpas, så jeg gik til min manager og fortalte, hvad jeg havde været ude for, og at jeg så nogle onani-agtige bevægelser i bilen, sagde den chokerede Burger King-medarbejder.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.
Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk