26. juni 2019
En 36-årig mand tiltales i dag for flere forhold. Han risikerer fængsel.
En 36-årig mand tiltales i dag for flere forhold. Han risikerer fængsel.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 36-årig mand tiltalt for bevidst at sabotere togtrafikken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

36-årig mand tiltalt for bevidst at sabotere togtrafikken
Slagelse - 24. januar 2019 kl. 09:09
Af Carsten Lysdal
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Har en 36-årig mand fra Slagelse gjort, som han tiltales for ved Retten i Næstved i dag torsdag, risikerer han at ryge bag tremmer.

Anklagemyndigheden ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi mener, at han er manden bag omfattende hærværk og nærmest sabotage i området omkring banelegemet ved Industrivej i Slagelse. Blandt andet tiltales han for den 14. juni forrige år at have skruet låget af en brønd indeholdende Banedanmarks fiberkabler, hvorefter han angiveligt har trukket dem ud over skinnerne.

Sammen med affald, betonstykker, bjælker, metalskrot og lignende har han ifølge politiet forstyrret jernbanens drift, eftersom der også på et tidspunkt ankom et tog, der pådrog sig skader i forbindelse med en påkørsel. Han sigtes samtidig for eksempelvis at have sprøjtet ekspansionsskum ind i et elskab ved banestrækningen, hvorved signalerne slog fra.

Samtidig tiltales den 36-årige arrestant for at have skaffet sig uberettiget adgang til en transformatorstation ved Industrivej 17 i Slagelse. Den tilhørte Cerius.

Her skal manden have filmet og vejledt om, hvordan strømmen kan slås fra - hvilket han også gjorde - for herefter at lægge videoen på Youtube.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk