4. april 2020
Julia Heinecke er ny filialdirektør i Sparekassen Sjælland-Fyn Skælskør, hvor hun per 24. februar afløste Pia Kimer Jacobsen. Foto: Solveig Hansen
Julia Heinecke er ny filialdirektør i Sparekassen Sjælland-Fyn Skælskør, hvor hun per 24. februar afløste Pia Kimer Jacobsen. Foto: Solveig Hansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 33-årige Julia Heinecke er ny filialdirektør i sparekassen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

33-årige Julia Heinecke er ny filialdirektør i sparekassen
Slagelse - 28. februar 2020 kl. 07:15
Af Solveig Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Skælskør: I midten af oktober 2019 stod det klart, at Sparekassen Sjælland-Fyn Skælskør skulle have en ny filialdirektør. En udmelding, der kom fra filialdirektøren, Pia Kimer Jacobsen, selv, da hun af personlige årsager ønsker mere tid i en travl hverdag, hvor hun også fungerer som formand i Skælskør Erhvervsforening.

I tilknytning til udmeldingen blev det samtidig gjort klart, at Pia Kimer Jacobsen ville blive på sin post i banken, indtil den rigtige afløser blev fundet.

Og det er sket nu. Fra mandag den 24. februar er det nemlig i stedet 33-årige Julia Heincke, der er bankens ansigt udadtil og har titel af filialdirektør i Sparekassen Sjælland-Fyn Skælskør.

En erfaren kvinde
Julia Heincke kommer fra en tilsvarende stilling i Faxe, hvor hun har været filialdirektør i tre år, men faktisk har hun mange års erfaring i Sparekassen Sjælland-Fyn-regi, da hun begyndte sin karriere som bankelev i Sparekassen Sjælland Ringsted, hvor hun blev færdiguddannet i 2007.

- Det er Sparekassen Sjælland-Fyn, der har udviklet mig, og der har konstant været mulighed for personlig udvikling, hvilket har været fantastisk, og det har hele tiden været mit mål at nå langt, siger Julia Heinecke, der ikke har tilladt sig selv pauser i karrieren, ligesom det kun blev til seks måneders barsel i forbindelse med fødslen af den nu otteårige søn Phillip.

Faktisk gik der kun 10 år fra Julia Heinecke var færdiguddannet i Ringsted til hun var filialdirektør i Faxe.

- Jeg har altid været målrettet, og jeg har heldigvis opbakning på hjemmefronten, siger Julia Heincke, der bor i Næstved og er gift med René Heincke, der er automekaniker, og som hun har kendt i 16 år.

- Jeg er super spændt på at lære byen og de erhvervsdrivende i Skælskør at kende, og mit mål er som udgangspunkt at sikre og fastholde vores fokus og engagere os i byen. Kunderne skal mærke, at vi er tæt på, understreger Julia Heinecke, der deltog i erhvervsforeningens møde torsdag morgen, hvor hun præsenterede sig selv.

I forbindelse med lederskiftet vil der blive holdt reception i sparekassen fredag den 20. marts mellem klokken 14-16, hvor kunder, samarbejdspartnere og venner af huset er velkomne.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk