23. oktober 2018
Andreas Skou Callesen fydte 30 år den 6. januar - han er ikke gift!
gallery icon

Se billedserie

Andreas Skou Callesen fydte 30 år den 6. januar - han er ikke gift!
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 30 år og ugift - to olietønder ikke nok

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

30 år og ugift - to olietønder ikke nok
Slagelse - 11. januar 2018 kl. 15:47
Af Helge Wedel
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det fremgår med al tydelighed af forhaven til huset Kirkevej 20 i Vemmelev, at husets mandlige beboer ikke er gift. Tidligere tiders to olietønder oven på hinanden som markering af en peberkværn til en mand, der er ugift som 30-årig, er ikke længere nok.

- Jeg må da bestemt overveje en ny vennekreds, lyder det grinende fra Andreas Skou Callesen, da Sjællandske beder ham om en forklaring. Han fortæller, at cirka 10 af vennerne natten mellem den 5. og 6. januar »pyntede« såvel husets forhave, baghave og hans bil, hvorfra han driver sit enkeltmandsfirma Tømreriet Vemmelev, som han stiftede i maj 2017.

Han har sammen med sin kæreste Lise Purup boet i huset på Kirkevej i godt to år. Han er fra Slagelse og hun fra Vemmelev.

- Har du selv været med til at »pynte« andres forhaver?

- Slet ikke i det omfang - højest med en olietønde og en gammel knallert, siger Andreas Skou Callesen. Han er gået i gang med at få undersøgt, hvordan han kan få fjernet den gamle campingvogn og den store nisse bestående af en gammel olietank med olietønder som arme.

-Jeg har kontaktet nogle skrothandlere, men de skal have penge for at komme og hente det, så det ender nok med, at jeg får noget hjælp fra dem, der har stået for denne noget markante udsmykning, siger Andreas Skou Callesen. Han regner med, at der er ryddet op i løbet af få dage.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk