25. marts 2019
Fra Facebook-gruppen »Forsvundne Personer«s opslag. Sjællandske har fået tilladelse til at bringe billedet af den savnede Niklas Heramb.
gallery icon

Se billedserie

Fra Facebook-gruppen »Forsvundne Personer«s opslag. Sjællandske har fået tilladelse til at bringe billedet af den savnede Niklas Heramb.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 26-årig har været forsvundet i en uge: - Hjælp os med at finde Niklas

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

26-årig har været forsvundet i en uge: - Hjælp os med at finde Niklas
Slagelse - 05. oktober 2018 kl. 06:00
Af Kim Brandt
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I næsten en uge har 26-årige Niklas Heramb fra Korsør været forsvundet. Nu går gruppen »Forsvundne Personer« ind i sagen.

arrow Læs også: Forsvundne Niklas efterlyses i hele verden

- Vi har ikke grund til at tro, at der er sket en forbrydelse. Det fastslår politikommissær Tom Stysiek fra lokalpolitiet i Slagelse over for Sjællandske torsdag formiddag.

Den 26-årig Niklas Heramb fra Korsør har været savnet i næsten en uge, efter han fredag den 28. september parkerede en lånt bil på Storebæltsbroen og herefter forlod den. Bilen holdt med motoren i gang, og der lød høj musik fra bilradioen - men den 26-årige var sporløst forsvundet, da politiet kom frem til stedet omkring midnatstid natten mellem fredag og lørdag.

Storebæltsbroen er videoovervåget, men optagelserne har ifølge politiet ikke hjulpet.

- Vi kan se bilen på optagelserne, men ellers er det for mørkt til, at vi kan se andet, siger politikommissæren.

På Facebook følger venner og bekendte med i efterlysningen af den savnede 26-årige - og nu er gruppen »Forsvundne Personer« også gået aktivt ind i sagen, selv om der endnu ikke fra politiets side er udsendt en officiel efterlysning.

Gruppen »Forsvundne personer« var også aktive i forbindelse med Emilie Mengs forsvinden.

- Bifalder politiet gruppens involvering?

- Ja, så længe de ikke påvirker politiets arbejde negativt, og det er der ikke noget, der tyder på, siger politimanden.

Det er Sofie Sønderup, der på vegne af Forsvundne Personer via Facebook har udsendt en efterlysning, hvori den 26-åriges navn bliver nævnt og billede vist.

- Vi har fået tilladelse fra den nære familie til at bringe billedet, og de håber naturligvis som vi, at han fortsat er derude et sted, siger Sofie Sønderup til Sjællandske.

Ifølge beskrivelsen er Niklas Heramb 189 cm høj, slank af bygning, har tykt, brunt hår og et stort og kraftigt skæg. Han var iført en grå/sort hættetrøje, jeans og røde Nike-kondisko.

Søndag den 30. september blev en sko fundet drivende i vandkanten nær Langelandsvej, og politiet formoder, at skoen tilhører den savnede person.

I det hele taget er »formodninger« det eneste, som familie, venner og politiet har i øjeblikket.

- Sidder du inde med en viden om Niklas' færden - eller andre oplysninger, der kan være relevant for sagen, så høre politiet gerne fra dig på telefon 1-1-4, skriver Sofie Sønderup blandt andet.

Hun minder også om, at der var en anden, større politiaktion i gang på samme tidspunkt, og selv om sagerne ikke har noget med hinanden at gøre, så var der meget trafik omkring Storebæltsbroen på det tidspunkt.

- Har du eventuelt siddet i den lange bil-kø i fredags og observeret en hændelse, der kan have tilknytning til sagen, så kontakt politiet, skriver Sofie Sønderup og opfordrer personer over 18 år til at gå ekstra ture langs kysten det næste stykke tid.

- Og har I båd, så sejl gerne ekstra ture. Skulle I finde noget på jeres ture, som kan relatere til sagen, så rør det ikke. Træk jer tilbage og kontakt politiet og følg de anvisninger, de giver jer. Familie og venner har brug for at få vished, så lad os hjælpe dem med at få delt efterlysningen - måske netop din deling ender hos lige den person, der sidder med en vigtig information, men som ikke har hørt, at Niklas er savnet, slutter Sofie Sønderup.

arrow Fundet sko formodes at tilhøre savnet 26-årig
02. oktober 2018 kl. 11:47 Opdateret: kl. 11:47
arrow Bil efterladt med høj musik: 26-årig mand savnes
01. oktober 2018 kl. 15:25 Opdateret: kl. 15:25

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk