19. april 2019
Fra venstre souschef Christian Bengaard, restaurantchef Nadja Engelhardt Hansen og områdechef Trine Kreutzmann. Foto: Helge Wedel
Fra venstre souschef Christian Bengaard, restaurantchef Nadja Engelhardt Hansen og områdechef Trine Kreutzmann. Foto: Helge Wedel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 26-årig chef er alderspræsident

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

26-årig chef er alderspræsident
Slagelse - 14. oktober 2018 kl. 07:59
Af Helge Wedel
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Siden den første åbning i 1996 på Odense Banegård har den danske restaurantkæde med det engelske navn Sunset Boulevard bredt sig ud over hele Danmark med nu mere end 40 afdelinger, hvor der tilbydes blandt andet burgere, sandwich og pommes frites, der kaldes legendariske, men ikke pizzaer.

I Korsør er Sunset Boulevard placeret ved Q8-tanken på Storebæltsvej. Her har 26-årige Nadja Engelhardt Hansen det seneste halve år været restaurantchef men også alderspræsident for de omkring 15 ansatte. Hendes souschef Christian Bengaard er også 26 men et par måneder yngre!

- Vi vil gerne mere i kontakt med lokal-området, hvor vi er helt sikre på, at vi kan få mange faste kunder, når de først opdager vores store kvalitet til gode priser, siger Nadja Engelhardt Hansen. Hun er fra Niløse ved Stenlille, hvor hun også har købt hus.

Hun har gået i folkeskole med hendes souschef, der er fra Stenlille, men som i dag er flyttet til Korsør, hvor han bor i lejlighed på Halsskovvej.

- Jeg har tidligere boet i Slagelse, men Korsør er virkelig et godt sted med al den hurtige adgang til natur og strand, siger Christian Bengaard.

Begge de lokale chefer bemærker, at det er vanskeligt at skaffe nye unge medarbejdere.

- Vi hører gerne fra interesserede, der er velkomne med ansøgninger. Vi har fået opbygget et rigtig godt hold, hvor vi lægger stor vægt at have det godt også socialt sammen, siger Nadja Engelhardt Hansen.

Hidtil har det været muligt at bestille mad online hos Sunset Boulevard i Korsør, men man skulle selv hente den.

Det laves det snart om på.
- Vi arbejder på, at få vores restaurant i Korsør koblet på Just Eat, ligesom vi også vil bringe maden ud, som vi gør andre steder. På den måde tror jeg også, at vi vil komme bedre i kontakt med den lokale befolkning i Korsør, siger 29-årige Trine Kreutzmann, der er områdechef for fem af kædens restauranter på Sjælland.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk