17. januar 2021
Formand for FC Storebælt Rune Ravn fik overrakt DBU-trøjen af skoleleder Rune Ravn, efter at denne først havde fået den overrakt af Ole Mikkelsen fra DBU (til højre). Foto: Arne Svendsen
gallery icon

Se billedserie

Formand for FC Storebælt Rune Ravn fik overrakt DBU-trøjen af skoleleder Rune Ravn, efter at denne først havde fået den overrakt af Ole Mikkelsen fra DBU (til højre). Foto: Arne Svendsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 25 års fodboldskole i Korsør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

25 års fodboldskole i Korsør

DBU Sjælland kom forbi fodboldskole i FC Storebælt, hvor der var godt besat med piger.

Slagelse - 10. august 2020 kl. 15:06
Af Arne Svendsen

Der er blevet leget og knoklet godt i sommervarmen ved dette års fodboldskole i FC Storebælt.

- Det drejer sig meget om at lege. Instruktioner i fodbold er mest noget vi bruger ved den almindelige træning, siger skoleleder Flemming Mark, der siden 2007 har været med til at arrangere fodboldskole i Korsør.

45 deltagere var der på dette års skole, hvilket er nogenlunde det man plejer at have. Lidt bemærkelsesværdigt er det dog, at næsten halvdelen er piger.

- Vi har i mange år arbejdet rigtig godt med pigefodbolden, fortæller Flemming Mark.

I nogle år var der dog lidt af et "slip". Men så var det at Emilia, datter af klubformand Rune Ravn, begyndte at spille med drengene.

- Hun fik fem andre med, som dog alle siden er stoppet, men i mellemtiden er en hel masse andre kommet med, fortæller Rune Ravn.

Gave for 25 år

Fredag ventede der en overraskelse. Her dukkede Ole Mikkelsen fra DBU Sjælland nemlig op, og han havde gode gaver med i form af en DBU-trøje størrelse 12 år i ramme. Med tallet 25 på ryggen.

I dagens anledning var flere trænere, som har været med på fodboldskolerne gennem årene, også dukket op.

- Stor tak til alle, der har ydet en indsats gennem årene. I dag er vi omkring 50 personer samlet. Hvad er 25 gange 50, spurgte Ole Mikkelsen.

Efter nogen mumlen fandt de fremmødte ud af, at det nok var omkring 1250 personer, som gennem årene har været i sving med fodboldskolen.

- Det havde ikke kunnet lade sig gøre, hvis der ikke var nogle frivillige, som har villet gøre en indsats, sagde klubformand Rune Ravn, efter at han havde fået overrakt den flot indrammede trøje, som i første omgang blev overrakt til skoleleder Flemming Mark.

Denne sagde i øvrigt efterfølgende til Sjællandske, at denne uge har vist, at der er god gang i idrætslivet i Korsør.

- Vi har haft 45 børn i sving, men vi har ikke været alene. I volleyklubben har der været 50 aktive, i atletikklubben 30 og i golfklubben 18 spillere i alderen fire til otte år, siger Flemming Mark.

I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk