24. juli 2019
Den karakteristiske, tidligere biografbygning får tilført svalegange, når der bliver indrettet 15 lejligheder, fortæller Nicolai Sams. Foto: Per Vagnsø
gallery icon

Se billedserie

Den karakteristiske, tidligere biografbygning får tilført svalegange, når der bliver indrettet 15 lejligheder, fortæller Nicolai Sams. Foto: Per Vagnsø
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 24 nye by-lejligheder på vej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

24 nye by-lejligheder på vej
Slagelse - 26. januar 2019 kl. 10:45
Af Per Vagnsø
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Håndværkerne er gået i gang med en ordentlig omgang i ejendommen Stenstuegade 5 i Slagelse, som Nicolai Sams, Sams Gulvbelægning, har købt af Jens Erslev.

Både forhuset ud til Stenstuegade og den tidligere biografbygning mod Rosengården er ved at blive indrettet til lejligheder.

Det bliver til 24 i alt fordelt med 15 i det, der engang var Slagelse Bio, og ni i forhuset.

Der bliver tale om leje-lejligheder. Dem i forhuset bliver på 60-70 kvadratmeter og alle lejligheder i biografbygningen 56 kvadratmeter. Den månedlige husleje vil ligge mellem 5.600 og 5.800 kroner.

Nicolai Sams går efter, at de nye lejligheder i forhuset skal være færdige 1. juni i år. Dem i den tidligere biograf bliver først klar omkring et år senere. Her regner Nicolai Sams med at kunne gå i gang, samtidig med at arbejdet med lejlighederne i forhuset er færdige.

Den karakteristiske bygning, som rummede biografen, får svalegange, og hældningen på taget bliver lidt mindre end i dag.

For Nicolai Sams spiller bygningens fortid ikke den store rolle.

- Jeg ser det ikke som et eller andet historisk. Det er bare business as usual, siger han og sammenligner det aktuelle projekt med det, han har gennemført i Løvegade.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk