20. november 2017
- Det er fuldstændig uacceptabelt, at vores medarbejdere bliver truet og chikaneret, siger direktør i FOB, Flemming Stenhøj Andersen. Han forventer derfor, at den 22-årige vil blive smidt ud af Ringparken, hvis han bliver dømt, når sagen senere kommer for retten.
gallery icon

Se billedserie

- Det er fuldstændig uacceptabelt, at vores medarbejdere bliver truet og chikaneret, siger direktør i FOB, Flemming Stenhøj Andersen. Han forventer derfor, at den 22-årige vil blive smidt ud af Ringparken, hvis han bliver dømt, når sagen senere kommer for retten.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 22-årig vil ryge ud af bolig efter dom

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

22-årig vil ryge ud af bolig efter dom
Slagelse - 21. oktober 2017 kl. 05:58
Af Kim Brandt
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det vil få konsekvenser for en 22-årig mand fra Ringparken, hvis han bliver dømt skyldig i enten narko-besiddelse eller trusler mod en vicevært i Ringparken.

arrow Læs også: Vicevært truet efter fund af narko nær legeplads

Det fastslår direktør i FOB, Flemming Stenhøj Andersen overfor Sjællandske fredag.

- Bliver han dømt for narko, trusler mod viceværten - eller begge dele, så er det ikke en person, vi ønsker at have boende i Ringparken, siger direktøren.

Som omtalt i fredagsavisen handler sagen om, at viceværten i mandags fandt en pakke med 20 gram heroin nær en legeplads.

Den afleverede han til politiet, hvorefter den 22-årige mand, som også bor i kvarteret, udsatte viceværten og hans kone for grove trusler.

Den 22-årige blev herefter anholdt og foreløbig varetægtsfængslet frem til den 8. november. Han nægter sig skyldig.

- Anklagerfuldmægtig Stefan Kristensen oplyste, at den 22-årige faktisk er dømt flere gange for lignende forhold - burde han så ikke være smidt ud for længst?

- Jeg har været ansat som direktør i FOB i cirka to år, og nogle af de andre forhold går, så vidt jeg er orienteret, længere tid tilbage, siger han.

Han tilføjer, at mulighederne for at opsige lejere, som er dømt for grov kriminalitet, først er opstået de senere år, og at det rent faktisk er noget, som FOB i Slagelse har benyttet sig af to gange tidligere.

- I begge tilfælde valgte de to lejere til sidst selv at fraflytte lejlighederne, men vi kan jo ikke garantere, at de ikke stadig færdes i området. Her kan man så i visse tilfælde få politiet til at udstede et zoneforbud, som vil betyde, at de hverken kan bo eller opholde sig i området, siger han.

FOB har i øvrigt også indgået en partnerskabsaftale med Slagelse Kommune og lokalpolitiet, som betyder, at boligforeningen automatisk bliver orienteret, hvis nogle af Ringsparkens beboere bliver dømt for grov kriminalitet.

- Før jeg kom hertil, arbejdede jeg i Tingbjerg i København - og her er graden af kriminalitet trods alt langt over, hvad jeg oplever i Ringparken - blandt andet var der flere drab. Alligevel har jeg aldrig oplevet trusler mod medarbejderne som her, så det er noget, vi ser på med meget stor alvor, understreger direktøren.

Den nu sygemeldte vicevært er allerede blevet tilbudt forskellige former for hjælp og støtte.

- Vores medarbejder har handlet modigt og korrekt. Vi vil gøre alt for, han kommer oven på igen, for ingen skal være bange for at passe sit job, fastslår direktøren.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.
Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk