12. november 2018
Emil Poulsen er medstifter og byrådkandidat for partiet Den Økonomiske Lokale Liste for Elever og Studerende, der stiller op til kommunalvalget.
Emil Poulsen er medstifter og byrådkandidat for partiet Den Økonomiske Lokale Liste for Elever og Studerende, der stiller op til kommunalvalget.
Foto: Mikkel Vedelsby
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 18-årig stifter egen liste til kommunalvalget

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

18-årig stifter egen liste til kommunalvalget
Opdateret 30. oktober 2013 kl. 10:47
Slagelse - 30. oktober 2013 kl. 06:30
Af Mikkel Vedelsby
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Slagelse: Et nyt parti, der primært henvender sig til unge, er blevet stiftet i forbindelse med det kommende kommunalvalg.

Partiets byrådskandidat, der også er en af stifterne, er den 18-årige Emil D. Poulsen, der til daglig studerer på matematik/fysik-linjen på Teknisk Gymnasium, har ingen tidligere politisk erfaring, men dog en stor interesse for politik.

Målet er, at inddrage unge mere i lokalpolitik, både ved at formidle politik til de unge, og ved at være talerør for de unge i byrådet.

Utraditionelt parti

Det nystiftede parti adskiller sig fra andre politiske partier, ved som udgangspunkt ikke at vedkende sig nogen politisk farve.

- Vi vil ikke begrænse os selv ved at tilhøre en fløj eller et parti, siger Emil Poulsen, og forklarer, at partiet mere skal fungere som et slags politisk forum for unge, hvor beslutninger skal behandles individuelt, og ikke afhænge af en forudindtaget politisk holdning.

- Vi vil gerne komme med forslag, der rent faktisk kan indføres, og ikke bare er politiske statements, siger Emil Poulsen.

Læs mere i Sjællandske onsdag

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk