8. august 2020
Kan en flytning af Korsør Bibliotek til bymidten skabe udvikling? Det og meget andet skal en arbejdsgruppe finde svar på.
Kan en flytning af Korsør Bibliotek til bymidten skabe udvikling? Det og meget andet skal en arbejdsgruppe finde svar på.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 13 ansøgere til gruppe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

13 ansøgere til gruppe
Slagelse - 15. november 2019 kl. 14:05
Af Helge Wedel
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

13 borgere søgte de fire pladser i den 10 m/k store arbejdsgruppe, der frem til 1. juni 2020 skal arbejde med en biblioteksflytning som mulig redning og udvikling af Korsør bymidte.

Det oplyser byplanarkitekt Ole Lund Sørensen.

- Vi er glade for, at så mange med den forholdsvise korte frist søgte. Vi har udvalgt fire, men kan først senere oplyse navnene, når alle har fået besked, siger Ole Lund Sørensen til Sjællandske.

Han tilføjer, at de fire borgere er fordelt med to kvinder og to mænd. Der er to ældre og to yngre. Og der er to tilflyttere og to, der har boet hele deres liv i Korsør.

Efter planen holder arbejdsgruppen det første møde den 4. december.

Kendte medlemmer af gruppen er formand for Korsør Erhvervsforening Jacob Stryhn og kunsteksperten Charlotte Bagger Brandt.

Hertil deltager en repræsentant for Korsør lokalråd udpeget af lokalrådet, en repræsentant for Halsskov lokalråd udpeget af lokalrådet. En repræsentant for kulturafdelingen udpeget af forvaltningen og en repræsentant for planafdelingen udpeget af forvaltningen.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk