12. december 2017
52-årige Brian Nielsen holder sin vægt stabilt på 120 kilo med træning tre gange om ugen. Foto: Helge Wedel
gallery icon

Se billedserie

52-årige Brian Nielsen holder sin vægt stabilt på 120 kilo med træning tre gange om ugen. Foto: Helge Wedel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 120 kilo tung Bokse-Brian i sin elskede by

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

120 kilo tung Bokse-Brian i sin elskede by
Slagelse - 21. september 2017 kl. 09:00
Af Helge Wedel
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Brian Nielsen var trækplaster, da Mænds Mødested åbnede i Korsør.

52-årige Brian Nielsen var glad for en stund at have skiftet bopælen i Spanien ud med ophold i Korsør.

- Det er min by. Korsør er en af de smukkeste byer, jeg kender. Selv min kone gennem 20 år Jeanette, der er fra Amager, har endelig indset, hvor dejlig Korsør er, siger 191 centimeter høje og 120 kilo tunge Brian Nielsen til Sjællandske. Han mener dog ikke, at en tilbageflytning til Korsør venter lige om hjørnet. Godt 10 gange året besøger han hjembyen, hvor hans mor og søn bor.

- Holder du dig stadig i form?
- Jeg træner tre gange om ugen. Også med handsker - for ellers bliver man ikke rigtig træt. Min vægt på 120 kilo er stabil, men jeg kunne i løbet af tre uger sagtens komme ned på 110-112 kilo, som var min kampvægt, da jeg boksede, siger Brian Nielsen, hvis firma i Spanien sørger for booking af bolig m.m. i forbindelse med golfrejser.

Omkring 30 potentielle mandlige »kunder« var mødt op sent onsdag eftermiddag i Korsør Kulturhus, hvor den officielle åbning af en afdeling af Mænds Mødested i Korsør blev markeret.

Gode råd blev givet fra Mænds Mødested i Stevns. Og underholdende sportshistorier leveret af bokseren Brian Nielsen og landsholdspillerne i fodbold Heino Hansen og Michael Birkedal.

Går det som på Stevns, venter en succes for Mænds Mødested i Korsør, hvor mændene kan vælge at mødes i det tidligere smedevæksted i kulturhuset eller i aktivitetshuset i Byparken. På Stevns startede man med 12 mænd for et par år siden. I dag er over 80 medlemmer af foreningen, som man valgte at stifte, fordi det så er nemmere at søge penge hos fonde eller skaffe sponsorer til aktiviteterne. Mænds Mødested har som formål at skabe et rart miljø med fællesskab om aktiviteter, der giver mændene bedre trivsel og en sundere livsstil.

Udviklingskonsulent Gorm Rabølle Knudsen fra Slagelse Kommune er fødselshjælper, ligesom kommunen har sat penge af frem til 2019, hvorefter mødestedet skal klare sig uden kommunal økonomisk håndsrækning.

- Jeg håber, at rigtig mange mænd her i aften vælger at melde sig som deltagere. Jeg arrangerer det første møde, som bliver en sejltur med Bien, hvor mad og fiskestænger medbringes, siger Gorm Rabølle Knudsen til Sjællandske. Var man ikke til stede i går, kan man melde sig ved at skrive til ham på gomnu@slagelse.dk

Foreløbig er der åbnet 25 Mænds Mødesteder i Danmark. På Sjælland er der foruden Korsør kønsbestemte mødesteder i Odsherred, Ringsted, Stevns og i Greve.

På Mændenes Mødested er der forbud mod alkohol, mens rygning skal foregå udendørs.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.
Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk