1. august 2021
Alle ti modtagere af hver 10.000 kroner her samlet til fælles foto ved torsdagens overrækkelse i forbindelse med Spar Nords åbningsrecpetion i Korsør. Foto: Helge Wedel
gallery icon

Se billedserie

Alle ti modtagere af hver 10.000 kroner her samlet til fælles foto ved torsdagens overrækkelse i forbindelse med Spar Nords åbningsrecpetion i Korsør. Foto: Helge Wedel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 100.000 kroner sendt ud til at bruge lokalt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

100.000 kroner sendt ud til at bruge lokalt

Som fejring af Spar Nords åbning af filial i Korsør er ekstraordinært 10 gange 10.000 kroner delt ud til lokale foreninger. Hele 60 havde søgt. Filialen har nu rundet 400 kunder.

Slagelse - 25. juni 2021 kl. 10:12
Af Helge Wedel

40.692.552 kroner.
Så mange penge delte en af ejerne af banken Spar Nord ud til til 680 projekter og initiativer i 2020.

Så 100.000 kroner fordelt på 10 gange 10.000 kroner er måske en mindre dråbe, men i sandhed en glædelig en af slagsen. Det fremgik med al tydelighed, da modtagerne af pengene torsdag var mødt op til åbningsreception for Korsørs nyeste og eneste bemandede bankfilial på Solens Plads.

Spar Nord Fonden, der ejer 20 procent af banken, lægger vægt på, at deres donationer skal komme et bredt udsnit af befolkningen til gode, ligesom de skal gavne og fornøje fællesskabet.

Direktør for Spar Nord-filialen i Korsør Lennart Husted Laursen undtrykte i sin tale stor taknemmelighed over, at filialen i Korsør allerede har fået over 400 kunder.

- Jeg er stolt over at bidrage med åbningen af en lokal bank i min by. Vi ser Korsør som en usleben diamant, og vi tror på Korsør, sagde Lennart Husted Laursen, der er barnefødt og opvokset i byen.

Direktør for Spar Nord i Slagelse Michael Bach Rasmussen oplyste, at 60 forskellige havde søgt om at komme i betragtning til de 100.000 kroner.

- Vi havde regnet med omkring 30 , så det dobbelte viser, hvilken energi og virkelyst, der findes her i området. Til jer mange, der ikke blev valgt, så vil jeg opfordre jer til at besøge Spar Nord Fondens hjemmeside, hvor der året rundt kan søges om støtte, sagde Michael Bach Ramussen. Adressen er www.sparnordfonden. dk

Modtagerne af 10.000 kr.

Alle prismodtagere var til stede og blev en efter en klappet op for at modtage diplom på donationen og en flaske vin.

De ti modtagere er: Svøm Slagelse Korsør, Korsør Billard Club, Slagelse Tennisklub, Korsør Fugleskydning og Forskønnelsesselskab, Slagelse Selvforsvarsklub, Korsør Cabel Park, Hejninge Bylaug, Korsør Miniby, Musicalforeningen Storebælt og Korsør Skatepark

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk